Liviu Puștiu a rămas marcat după pumnul luat în figură de Salam, la botezul din Milano! Ce mesaj a transmis cântărețul

Publicat: 29/10/2018 | 17:59
Liviu Puștiu a rămas marcat după pumnul luat în figură de Salam, la botezul din Milano! Ce mesaj a transmis cântărețul

Liviu Puștiu a reacționat, la două zile după ce Florin Salam fusese lovit cu pumnul dîn figură la un botez în Italia, în timp ce cânta. Interlopul care l-a lovit pe celebrul manelist avea să spună că îi pare rău și a făcut-o pentru că era sub influența alcoolului și al drogurilor.

Liviu Puștiu este doar unul dintre maneliștii care au luat atitudine, în urma evenimentului reprobabil de sâmbătă noaptea. „Vreau să transmit câteva vorbe, câteva sugestii pentru artiștii din lumea noastră. M-am liniștit un pic. Meseria noastră e una frumoasă și periculoasă. Mă doare sufletul de azi dimineață, că s-a ajuns prea departe. După atâția ani de muncă, noi suntem bătuți și înjurați de copii și de familie, de drogați! Din 2007 nu mai cânt pentru astfel de oameni că am înțeles ce înseamnă asta, dar vreau să fiu tratat ca și ce sunt eu, ca om, cu respect. Eu respect pe toată lumea! (CITEȘTE ȘI: LIVIU PUȘTIU A SLĂBIT 35 DE KILOGRAME, DUPĂ CE ȘI-A TĂIAT ÎN SECRET STOMACUL. ARTISTUL A FOST DIAGNOSTICAT CU O BOALĂ GREA)

Mă duc la cântări să mă înjure de familie și de copii, după să se îmbete și să se drogheze și să-mi dea cu pumnul, după care, a doua zi, să-mi dea cu pumnul!” a spus Liviu Puștiu, pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: ADI DE LA VÂLCEA, DECLARAȚIE ACIDĂ DUPĂ CE FLORIN SALAM A FOST BĂTUT: “SĂ IA ȘI EL NIȘTE PUMNI”)

Salam, lovit de un membru al unui clan de interlopi

Florin Salam a fost lovit cu pumnul în plină figură, în timp ce cânta, de un membru al unui clan de interlopi, Lower Stan, la un eveniment ce a avut loc în Italia. Artistul a declarat că evenimentul din Italia la care a fost lovit a fost „ultima cântare”. Asta pentru că vrea să fie în siguranţă şi să aibă grijă de familia sa. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ CE A FOST BĂTUT ȘI RĂPIT LA O NUNTĂ, ÎN ITALIA: “ȚIN SĂ FAC UN ANUNȚ FOARTE IMPORTANT“)

Citește și...