Adi de la Vâlcea, declarație acidă după ce Florin Salam a fost bătut: “Să ia și el niște pumni”

Publicat: 29/10/2018 | 13:49

Adi de la Vâlcea este foarte revoltat de incidentului violent, în urma căruia Florin Salam a fost bătut și sechestrat de un interlop în timp ce se afla în Italia. El a făcut o mărturisire acidă la adresa ANAF-ului, care încearcă să aducă bani la buget din aproape toate sursele. Ultima găselniță: nunțile… dar mai precis: fotografi, lăutari, restaurante.

Citește și: Florin Salam, primele imagini după ce un interlop l-a lovit: ”Nu mai dăm nume, să nu-i facem reclamă!”

Adi de la Vâlcea, declarație acidă după ce Florin Salam a fost bătut: “Unde e ANAF-ul acum, să ia și el niște pumni”

Manelistul a dat o declarație fabuloasă după ce a aflat că unul dintre colegii săi de breaslă a fost snopit în timpul unei cântări în Milano. Adi de la Vâlcea cere ca vinovații să plătească

“Oameni buni, uitați și partea cealaltă a meseriei noastre, colegul meu Florin Salam bătut la un eveniment, vă imaginați așa ceva? Unde e ANAF-ul acum, să ia și el niște pumni, că vrea să ia din banii care-i primim la dedicații, trebuie să fie și la bine și la rău, nu? Vă dați seamă prin ce trece acum acest artist, OM, tata, prieten, un artist iubit de o țara întreagă? Nu trebuie să rămână așa!”, a declarat Adi de la Vâlcea, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Florin Salam după ce a spus că se lasă de cântat în urma agresiunii din Italia

Citește și: Primele declarații ale interlopului care l-a lovit pe Florin Salam: ”Am fost băut, drogat, n-am ştiut de capul meu ce fac”