Liviu Vârciu & noua iubită s-au ascuns pe o plajă din Năvodari! Avem imaginile care deconspiră relația secretă

Publicat: 18/08/2018 | 15:37

La aproximativ două luni după ce a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin, femeia care i-a dăruit o frumoasă fetiță, Liviu Vârciu, unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul românesc, pare să trăiască o nouă poveste de iubire. (Promotiile zilei la monitoareCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, imagini cu noua cucerire a artistului. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU ȘI ANDREI ȘTEFĂNESCU, SCANDAL LA CUȚITE)

Viața de celibatar pare să nu-i fie foarte pe plac lui Liviu Vârciu. La scurt timp după ce a decis să încheie legătura de iubire cu Anda Călin, vedeta ar fi început o idilă ca-n filme cu o focoasă brunetă din Constanța. (NU RATA, AICI: LIVIU VÂRCIU ÎNCĂ ARE DATORII LA NEA MĂRIN)

O sursă din anturajul artistului a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Din spusele acesteia, Liviu Vârciu a fost fermecat de frumusețea orbitoare de tinerei și a decis să dea o șansă relației lor. (Reduceri mari la jocuri PCCei doi au început să petreacă mult timp împreună.

Zilele trecute, Liviu și Mary, tinerica de la malul mării, au fost zăriți pe o plajă din Năvodari, acolo unde s-au bucurat pe deplin de fiecare moment pe care l-au petrecut unul lângă celălat.  Cum este un tip foarte discret, Liviu Vârciu ar intenționa să își păstreze sentimentele de dragoste departe de ochii curioșilor. Relația celor doi a fost însă scoasă la iveală de mai multe postări pe care fiica cea mare a artistului, dar și noua iubită le-au făcut pe o rețea de socializare (NU RATA, AICI: CUM L-AM FILMAT PE LIVIU VÂRCIU DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MAMA FETIȚEI LUI)

Relația celor doi a fost însă scoasă la iveală de mai multe postări pe care le-a făcut bruneta

Liviu Vârciu și-a dus fiica în club

Weekendul trecut, Liviu Vârciu a petrecut alături de fiica cea mare în cel mai luxos club de pe litoral, NUBA, acolo unde l-a întâlnit CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Din câte se pare, compania fiicei a fost doar un pretext. El ar fi mers în locul respectiv cu un scop bine conturat. Mai exact, vedeta ar fi vrut să se  întâlnească cu noua sa cucerire, Mary. Chiar dacă a stat mai tot timpul lângă fiica sa, artistul nu a ratat ocazia să interacționeze cu sexy-bruneta.

Liviu Vârciu și fiica cea mare au petrecut în NUBA

Liviu și Anda ar fi făcut un pact de dragul micuței

Ambii părinți ar fi căzut de acord ca niciunul să nu lipsească de la vreun eveniment important din viața micuței, cum ar fi zilele sale de naștere, Crăciunul sau alte momente importante. (VEZI ȘI: LIVIU VÂRCIU S-A ÎNFURIAT CĂ ANDA CĂLIN S-A REAPUCAT DE MODELING) ”Vor ca totul să rămână între ei și să o protejeze pe fiica lor. Liviu vrea să-și vadă fiica și cum face primii pași, cum începe să vorbească. Este topit după ea”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)