Iubitul Elenei Udrea, prima reacție după anunțul că se vor căsători

Publicat: 11/05/2018 | 19:30
Iubitul Elenei Udrea, prima reacție după anunțul că se vor căsători

Adrian Alexandrov, o prezență foarte discretă în spațiul public, se pregătește să devină soțul Elenei Udrea. Cei doi vor deveni și părinți în această vară. 

Elena Udrea, care se afla acum în Costa Rica, a anunțat recent nu doars exul copilului, dar și că va reveni în țară pentru a se căsători cu logodnicul ei Adrian Alexandrov.

Sunt însărcinată în 15 săptămâni și cu siguranță va fi fată, contrar celor spuse de așa numiții ghicitori. Sunt însărcinată și îmi este bine. În primele trei luni a fost mai rău. Îmi doresc să nasc copilul meu în România (… )  Sunt doar logodită. Dar când mă întorc acasă mă căsătoresc, cu tatăl copilului. El este în ţară în momentul ăsta”,, a precizat Elena Udrea.

La scurt timp, Adrian Alexandrov a scris și el un mesaj pe Facebook, însă fără vreo referire la anunțul făcut de Elena Udrea.

”Succesul în imobiliare se bazează pe dedicare, disciplină, si un set clar de reguli. “ Baietii smecheri” din piata trebuie sa dispara!”, a scris Adrian Alexandrov pe contul său de Facebook, în dreptul unui articol în care se vorbește despre el și despre succesul pe care îl are în domeniul imobiliarelor.

Citește și...