Lora, în lacrimi la înmormântarea mamei. Imaginile durerii

Autor: I.D.
Publicat: 28/01/2020 | 23:36

Frumoasa Lora traversează una dintre cele mai negre perioade: mama ei a murit, după ce s-a luptat, mai mulți ani, cu o boală nemiloasă. Cu lacrimi în ochi și sufletul îngenuncheat de suferință, artista și-a luat ”Adio” de la cea care i-a dat viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile durerii, de la ceremonia funerară. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A ”ABANDONAT” 350 MII € ÎN DOROBANȚI FIINDCĂ SE GRĂBEA LA FRIZERIE!)

Marți a fost una dintre cele mai crunte zile din viața Lorei. Îndrăgita artistă și-a condus mama pe ultimul drum. Mihaela Petrescu a fost răpusă de o maladie cumplită, cu care a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani. (NU RATA: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU S-A ÎNTOVĂRĂȘIT ÎN CLUB CU UNUL DINTRE TEMUȚII LIDERI AI CLANULUI CARAN!)

În jurul prânzului, la Cimitirul Metalurgiei, din zona Berceni, a avut loc ceremonia de înhumare a mamei artistei. După slujbă, care a fost ținută în capela cimitirului, cortegiul funerar s-a îndreptat spre locul de veci. Sfâșiată de durere și susținută în permanență de iubitul ei, Ionuț Ghenu, Lora și-a condus mama pe ultimul drum. Alături de artistă, în acele clipe grele, s-au aflat aproximativ 40-50 de persoane, membri ai familiei, prieteni și colaboratori.

Lora, profund îndurerată, la înmormântarea mamei sale

Imediat după ceremonie, Lora, care părea că se topește pe picioare de durere, a fost condusă de Ionuț Ghenu către mașina care o aștepta la intrarea în cimitir. După ce s-a mai liniștit, artista s-a îmbrățișat cu cei care au luat parte la ceremonia funerară și, conform tradiției, a împărțit câteva pachete cu mâncare celor prezenți. (NU RATA: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN)

Lora, răvășită de durere

Mama Lorei, răpusă de o maladie cumplită

Timp de aproape șase ani, mama Lorei a urmat tratamente costisitoare și extenuante împotriva cancerului la sân. Mai mult, a fost supusă unor operații chirurgicale, iar fiica i-a fost alături. Din păcate, organismul ei a cedat în fața maladiei cumplite. (VEZI ȘI: ÎNGENUNCHEATĂ DE DUREREA MORȚII MAMEI SALE, LORA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! CE A FĂCUT IONUȚ GHENU PENTRU EA)

Lora a fost susținută de iubit, Ionuț Ghenu

În 2014, Mihaela Petrescu a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng. Mastectomia durat trei ore, iar Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, cât timp mama ei s-a aflat în blocul operator.

“Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații.

Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenii din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi”, a declarat Lora la vremea respectivă, potrivit click.ro.

În anul 2013, mama Lorei s-a operat pentru prima dată, la Iași, iar, după intervenție, a făcut şase şedinţe de chimioterapie, care ar fi marcat-o enorm. În acele momente critice, și-ar fi promis că nu se va mai supune tratamentului, indiferent de ce s-ar întâmpla. Cu ajutorul familiei și al prietenilor, Mihaela Petrescu a hotărât că timpul petrecut alături de cei dragi este mai prețios, așa că nu s-a lăsat învinsă și a continuat să lupte din răsputeri… Până la sfârșit…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...