Soțul Biancăi Drăgușanu s-a întovărășit în club cu unul dintre temuții lideri ai clanului Caran!

Autor: C. C.
Publicat: 27/01/2020 | 23:05

Soțul Biancăi Drăgușanu s-a întovărășit cu unul dintre liderii unui temut clan interlop. Alex Bodi și ”capul” clanului Caran au petrecut pe cinste într-un renumit club de noapte din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: PASTRAMĂ ȘI-A PUS AFACEREA LA ”ADĂPOST” ÎN EVENTUALITATEA UNUI DIVORȚ)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de noapte din București. (NU RATA: FISCUL L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE UNUL DINTRE CEL MAI CUNOSCUȚI OAMENI DE TELEVIZIUNE)

Din câte se pare, partenerul celebrei blonde a profitat de lipsa acesteia și a făcut o ”incursiune nocturnă”, cu „băieții”, în renumita locație. La scurt timp după ce ”s-a instalat” în club, Alex Bodi și-a găsit anturaj de seamă. Mai exact, soțul Biancăi Drăgușanu s-a întovărășit cu unul dintre cei mai temuți lideri ai clanului Caran. Afaceristul s-a întreținut, aproape toată noaptea, cu Costel al lui Caran. După câteva discuții cordiale, cei doi bărbați au celebrat ”tovărășia” așa cum se cuvine… cu câteva pahare.

Cu toate că muzica din club a fost de-a dreptul asurzitoare, Alex Bodi și Costel al lui Caran se pare că au dezbătut câteva subiecte destul de interesante și au făcut abstracție de ce se întâmpla în jurul lor. (VEZI ȘI: SENATORUL ”FACEBOOK” RUPE TĂCEREA! ÎȘI DEMOLEAZĂ FOSTA AMANTĂ)

Alex Bodi s-a anturat cu Costel al lui Caran

Clanul Caran, afacere de zile mari

Frații Aurel, Costel și Emil Caran au fost implicați, de-a lungul anilor, într-o mulțime de bătăi, înjunghieri, schimburi de focuri și infracțiuni de cămătărie. Chiar și tatăl lor, Mitu Caran, este un interlop legendar despre care se spunea că, în tinerețe, l-ar fi decapitat pe șeful de post din comuna sa natală.

În urmă cu aproximativ doi ani, cei trei bărbați au deschis, pe o stradă din Sectorul 3, un afterschool, la care părinții își pot lăsa liniștiți copiii, după ore, în timp ce ei sunt prinși cu munca. Conform evz.ro, angajații Caranilor au grijă ca școlarii să doarmă la prânz, să-și facă temele, îi învață engleză și germană sau se joacă cu ei, iar o dată la șase luni părinții sunt chemați la ședință.

Potrivit unor surse din anturajul fraților Caran, aceștia ar fi încercat să investească banii într-o afacere legală, așa cum au făcut și unii foști membri ai grupării Sportivilor, care au investit în imobiliare, iar acum pozează în oameni de afaceri onorabili, cu impozitele plătite la zi. (NU RATA: “FOSTA” LUI CEZAR OUATU ÎȘI TRATEAZĂ DEPRESIA ÎN DUBAI, CU…)

Alex Bodi și Costel al lui Caran, la distracție

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, dragoste cu năbădăi!

Recent, Alex Bodi a vorbit, cu sinceritate, despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Bianca Drăgușanu, dezvăluind care este singurul lucru pe care nu l-ar putea accepta într-o relație.(VEZI ȘI: SEXOASA CERE CONDAMNAREA POLIȚIȘTILOR CARE AU FILMAT-O GOALĂ!)

Nu aș accepta înșelatul. Trădarea poate fi nu neapărat fizică. Minciuna, ipocrizia m-ar deranja pe mine foarte tare. Nu îmi doresc să plătesc cu aceeași monedă pentru că și eu am făcut greșeli și poate nu am fost «răsplătit» cu aceeași chestie. Toți greșim, e uman să greșești.

Într-o relație, pot fi orice. Și rău și bun, prieten, amant, soț, cel mai mare clovn posibil. Pot fi și cel mai mare dușman, sunt răzbunător.

Gelozia apare involuntar. Nu am parte cu Bianca pe chestia asta, mi le spune mie, când i se pare ei sau vede ceva din exterior, dar nu prea face. De exemplu, mergi la o cină, vine cineva, se așază lângă ea și poate nu știe că sunt cu ea sau poate îi trimite cineva un buchet de flori… Gelozia poate fi și provocată intenționat. Eu încerc să fiu liniștit și să explic”, a spus Alex Bodi, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...