Lora pregătește un super videoclip în Bali. Vedeta se va întorce în România la jumătatea lunii iunie

Autor: L.N.
Publicat: 22/05/2020 | 13:15
Lora pregătește un super videoclip în Bali. Vedeta se va întorce în România la jumătatea lunii iunie

Lora profită de faptul că este blocată în Bali și își pregătește un nou videoclip. Artista a adunat o comunitate de profesioniști, care la rândul lor sunt blocați pe insulă. Toți se axează acum pe latura profesională.

Lora își fructifică timpul petrecut în Bali și, până la jumătatea luni iunie când se va întoarce în țară, aceasta vrea să realizeze un videoclip cu ajutorul altor oameni blocați pe insulă.

Vedeta i-a prezentat fanilor pe internet pe profesioniștii care sunt dedicați proiectului ei.

”Bună dimineața! Ea este @elena_ralu şi motivul pentru care eu nu stau degeaba în Bali! Datorită ei am echipă cu care vom face videoclip.. la 10 000 km de casă. Abia aştept să-i cunoaşteți.”, a scris artista în dreptul unei fotografii cu un model.

CITEȘTE ȘI: Alex Velea și Jador, nr. 1 în trending pe YouTube cu noua lor melodie! Cum sună versurile care au cucerit aproape 2 milioane de oameni și ce poziție ocupă Vulpița și Rafaelo în clasament

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat! Cătălin Caragea a scris o melodie pentru mama lui înainte să se sinucidă. Aurelia Deliu a primit-o chiar de ziua ei, iar versurile piesei îți sfâșie sufletul

”Ea este fotograful responsabil pentru pozele din Bali. După ce că e talentată mai e şi o frumusețe. 🥰 Follow her @xeniaharitonovici, a mai spus Lora.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ea este fotograful responsabil pentru pozele din Bali. După ce că e talentată mai e şi o frumusețe. 🥰 Follow her @xeniaharitonovici

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

Trebuia să vină acasă luna aceasta, însă zborul i-a fost anulat

Într-o intervenție prin Skype în cadrul emisiunii Vorbește lumea, Lora a vorbit despre ultimele noutăți din Bali, dezvăluind că au reușit să obțină bilete de avion pentru întoarcerea în țară, pe 9 iunie.

“Am închiriat pentru o lună noua locație, ceea ce minunat. Vreau să vă dau o veste importantă. Exact pe data de 9 iunie este ultima zi de cazare aici, iar fix în acea dată ni s-a confirmat și zborul de întoarcere în România”, a mărturisit Lora.

Lora și iubitul ei sunt blocați în Bali de  la începutul lunii martie. Au plecat într-o vacanță și nu s-au mai putut întoarce din cauza epidemiei de coronavirus care a dus la anularea zborurilor.

Citește și...