Loredana Chivu, declarații furioase după ce și-a ”mutilat” organul genital: ”Am și eu familie…”

Autor:
Publicat: 07/10/2019 | 13:32

Fosta asistentă TV Loredana Chivu șochează cu un filmuleț care a devenit viral pe internet. Blondina și-a „mutilat” organul genital, pe care și l-a accesorizat cu un piercing. Extrem de încântată de ”noua achiziție”, Loredanei nu părea să-i pese că-i era filmată zona intimă. Blondina amenință, acum, cu avocații trustul de presă care a realizat imaginile. Loredana Chivu susține, pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că nu și-a dat acordul să apară cu organul genital găurit, neblurat. 

„Fiecare cu păsărica lui”, spune o vorbă din popor. În cazul Loredanei, unii ar putea spune că are un stol de păsărici, pe care le lasă uneori să zboare în voia lor. Fosta asistentă TV și-a „tunat” trupul, accesorizându-l pe ici, pe colo, cu silicon, apoi l-a și găurit prin părți anatomice nu tocmai recomandate. Și-a pus piercing în buric, dar și mai jos un pic. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU + DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” S-AU CAFTIT ÎN CLUB, LA MAMAIA, CU O ”PARTICULARĂ” TUPEISTĂ!)

Întreaga ispravă a fost filmată, în detaliu, chiar și în zonele despre care am putea crede că sunt greu accesibile, iar imaginile au fost difuzate cu perdea în cadrul reality show-ului la care Loredana a participat. Doar că socoteala din contract nu s-a potrivit cu cea din târg, iar imaginile neblurate cu organul genital accesorizat al Loredanei au devenit virale pe internet.

Loredana amenință televiziunea cu un proces

Loredana consideră că s-a ales cu o gaură neagră în propria imagine de când filmulețul indecent a apărut în spațiul online. Aceasta amenință acum televiziunea pentru care a realizat reality show-ul cu un proces. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ LOREDANA CHIVU LA 36 DE GRADE CELSIUS)

”Această filmare care a apărut de câteva zile este de acum șase ani și este făcută în cadrul emisiunii «Asistentele», un reality show în care eu și Ana Maria Mocanu ne filmam viața de zi cu zi. Nu mi-am dat niciodată acordul să apar în nicio ipostază și în nicio emisiune. Nu știu cine a dat aceste imagini, mi se pare foarte ciudat ca, după șase ani, să apară imaginile brute. Nu erau filmate nici cu telefonul, nici cu nimic altceva, erau filmate cu camera pe care au trimis-o cei de la televiziunea cu care lucram atunci.

Erau filmate chiar de producătoarea emisiunii pentru că nu voiam să mă filmeze un bărbat. Bineînțeles c-o să iau măsuri. Am vorbit cu avocatul meu, am luat legătura și cu cei cu care am lucrat atunci și încerc să rezolv situația pentru că e imposibil să apară după șase ani un asemenea lucru. Am și eu familie, am frate, am mamă, am rude și nu mi se pare normal să mă trezesc că apar așa pe internet. Asta este, lumea e rea”, a declarat Loredana Chivu pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Că a pozat în revista dedicată adulților în costumul Evei e una, iar că a apărut fără nicio frunză în zona intimă e alta. Cert e că Loredana nu pozează în vreo sfântă, dar își știe drepturile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)