Loredana Groza a surprins din nou, după apariția ca-n filmele pentru adulți! Cântăreața, fotografiată într-o poziție de infarct

Publicat: 23/10/2019 | 09:54

Loredana Groza a surprins din nou, după apariția ca-n filmele pentru adulți din weekend, când a fost criticată de mulți dintre internauți. Celebra cântăreața s-a lăsat fotografiată într-o poziție de infarct, în timp ce avea o ținută sexy și provocatoare. Iar azi-noapte, artista a făcut publică o veste frumoasă și apropiații, dar și fanii au felicitat-o imediat.

Citește și: Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice pe care le are

Loredana Groza a surprins din nou după apariția ca-n filmele pentru adulți

Loredana Groza are un program extrem de încărcat, iar ieri ea a făcut o ședință foto pentru promovarea noului clip pe care l-a pregătit și… în curând îl va lansa. Cu nici două ore înainte de miezul nopții, frumoasa cântăreață le-a împărtășit tuturor că urmează să apară un nou videoclip pe care l-a filmat pentru una dintre piesele sale. Vestea a fost dezvăluită prin intermediul unei poze incendiare, realizată în timpul pictorialului de ieri și, după cum puteți observa în galeria foto, ea era îmbrăcată cu o cămașă lungă din piele, care avea nasturii deschiși, iar acest detaliu a lăsat să se observe că nu purta sutien. Dresul plasă și pantofii cu toc au făcut ca poza să-i incite și mai mult pe bărbați. “New video clip coming soon! 4 u my little angels?❤~Loredana #music #shooting #fresh (n.r.: Un nou clip va apărea în curând! Pentru voi, îngerii mei ~Loredana #muzică #ședințăfoto #fresh)”, este mesajul scris de artistă pe rețelele de socializare. Unul dintre internauți a punctat la această imagine: “Loredana, radiezi, felicitări, mă bucur pentru tine, trăiești clipa”.

Citește și: Ce bolid i-a cumpărat Loredana Groza tatălui ei! La 81 de ani, Vasile Groza întoarce toate privirile pe stradă

Cu câteva ore bune înainte de a da această poză, Loredana Groza a surprins cu o fotografie realizată în timp ce ea stătea într-o poziție de infarct. Îmbrăcată cu o cămașă roșie, un body negru și dres, vedeta s-a lăsat pozată în timp ce ținea între picioare patrupedul familiei. Fotografia a fost însoțită de mesajul: “Treat Her Like A Lady #Laira❤~Loredana #unconditionallove #doglife #happygirlz (Trateaz-o ca pe o lady #Laira❤~Loredana #iubirenecondiționată #viațădecâine #fetefericite)”.

Citește și...