Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat ”Românii au talent”, a dat o mare petrecere de ziua ei (foto)

Publicat: 02/10/2018 | 16:52

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat ”Românii au talent”, a dat o mare petrecere de ziua ei. Ea este fata fără mâini care a impresionat până la lacrimi jurații, publicul și telespectorii în timpul concursului în care sunt descoperite persoane talentate în diferite domenii. Lorelai a câștigat marele premiu, iar cu banii obținuți a cumpărat un apartament. ”Este apartamentul visurilor mele”, spune ea.

A împlinit 16 ani și este foarte fericită fiindcă i-au fost alături, într-o astfel de zi, foarte mulți prieteni și colegi. Petrecerea a fost una dintre cele mai reușite, iar Lorelai Moșneguțu s-a bucurat din plin și a trăit, la superlativ, fiecare moment.

Au fost lângă ea colegi, profesori și prieteni. Fosta câștigătoare a emisiunii ”Românii au talent” s-a aflat permanent în centrul atenției, iar toți cei prezenți au făcut tot posibilul pentru a Lorelai să nu uite această zi deosebită din viața ei.

CITEȘTE ȘI: CE NOTE A LUAT LORELAI MOȘNEGUȚU LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat ”Românii au talent”, a mulțumit celor care i-au făcut ziua și mai frumoasă

Lorelai Moșneguțu a dorit, la rândul ei, să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și au sărbătorit-o la împlinirea vârstei de 16 ani.

„Cea mai minunată aniversare, petrecută alături de persoane dragi sufletului meu! ?❤????❤?❤?❤??❤?❤
(Doamna căpitan Mirela Aura Teodora Luca, doamna profesor universitar Madalina Ionescu, doamna profesoară de matematică Burdușelu Mihaela, bunele mele prietene din corul de copii ,,Anastasis”:Ana-Maria P. Florentina, Loredana-Elena Poenaru, Naty Mihaela Natalia și Lorena Ani, colegele mele de la liceul de muzică ,,Bălașa Doamna”: Selena Mihaela, (împreună cu sora ei DëLïa Äňä) Adina Nicolae, Ana Valentina Zegheru, Sabina Elena și Roxy Rox, etc.)

Mulțumesc din suflet pentru frumoasele poze, domnilor Liviu si Vlad de la Genesis!❤????❤?❤?❤❤”, a spus Lorelai Moșneguțu.

CITEȘTE ȘI: LORELAI MOŞNEGUŢU, LOVITURĂ, DUPĂ CE A CÂŞTIGAT ‘’ROMÂNII AU TALENT‘’!