Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a anunțat că familia nu are suspiciuni asupra morții fotbalistului după ce Ministerul Sănătății a spus că va face anchetă

Publicat: 23/10/2018 | 12:10
Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a anunțat că familia nu are suspiciuni asupra morții fotbalistului după ce Ministerul Sănătății a spus că va face anchetă

Ilie Balaci, fostul mare fotbalist, va fi înmormântat marţi, 23 octombrie, la Craiova. (Vezi AICI imagini). Sicriul cu trupul neînsuflețit al sportivului a fost depus dimineața la stadionul Ion Oblemenco, iar familia prezentă la arenă a ţinut să facă precizări în privinţa anchetei dictate de Ministerul Sănătăţii.

De la Bucureşti au fost trimişi specialişti pentru a investiga modul în care cei de la ISU Dolj au acordat primele manevre de resuscitare. Lorena Balaci, fiica lui Ilie şi a Danielei, a vorbit cu reporterul ProSport prezent la stadionul din Bănie. (Citește și Lorena Balaci, transfigurată în ziua morții tatălui ei. Fiica sportivului a fost consolată de sora ei | FOTO)

Familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului

Lorena Balaci a anunţat că familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului fostul mare fotbalist. Mai mult, ea a ţinut să le mulţumească celor de la SMURD pentru modul în care s-au implicat şi că autopsia este o procedură normală în astfel de cazuri. Lorena nu a mai putut continua dialogul la apariţia lui Eugen Trică, fostul ginere al lui Balaci, cei doi izbucnind în lacrimi în momentul revederii, potrivit Mediafax. Lorena și Eugen au plecat la braţ în încăpererea unde e depus trupul fostei glorii a fotbalului românesc. Lorena a făcut aceste precizări, după ce ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că va face anchetă. (Vezi aici Nepotul lui Ilie Balaci, implicat într-un accident chiar în fața stadionului unde a fost depus fostul fotbalist)

„Ne-am autosesizat în urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat pentru că Ilie Balaci este un erou naţional, prin urmare era datoria noastă să facem acest lucru. Am constituit o echipă de control care se va deplasa la Craiova pentru a verifica exact ce s-a întâmplat în cazul lui Ilie Balaci. Se va verifica modul în care s-au respectat procedurile de preluare a pacientului, de la dispecerat la declararea decesului”, a spus Sorin Pintea. (Vezi aici Cine este Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci)

 

Citește și...