Lovitură rușinoasă pentru Pro TV! Au fost făcute publice informațiile oficiale și șefii nu pot schimba nimic momentan

Publicat: 09/09/2020 | 19:17
Lovitură rușinoasă pentru Pro TV! Au fost făcute publice informațiile oficiale și șefii nu pot schimba nimic momentan

Postul de televiziune Pro TV a primit o lovitură rușinoasă. Astăzi au fost făcute publice informațiile oficiale și șefii nu pot schimba nimic momentan… Pe viitor însă, aceștia plănuiesc să nu mai repete greșeala.

Citește și: George Burcea, mesaj subliminal în emisiunea Ferma! S-a îndrăgostit de Viviana Sposub?! | FOTO

Lovitură rușinoasă pentru Pro TV, după ce Antena 1 a fost preferat de mai mulți telespectatori

În seara zilei de ieri, 8 septembrie, la Pro TV a debutat emisiunea “Ferma. Orășeni vs săteni” și a început un nou sezon al serialului “Las Fierbinți”. În timp ce audiența pe durata îndrăgitului film a fost una constantă, iar postul TV a ocupat primul loc, nu același lucru s-a întâmplat și în legătură cu show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan – s-a clasat pe locul secund pe toate target-urile, sub concursul culinar “Chefi la cuțite”, ajuns la al optulea sezon la Antena 1, relatează paginademedia.ro.

Nu rata: Am aflat cine vor fi primii eliminați din “Ferma”. Lista completă cuprinde doi “săteni”, o “orășeancă” și pe…

În această seară, emisiunea prezentată de Gina Pistol va începe de la ora 20:30 la Antena 1, iar “Ferma. Orășeni vs săteni” va rula la Pro TV începând cu ora 22:30, iar mâine, 10 septembrie, de la 21:30.

Vezu și: A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția! Protejatul lui Alex Velea i-a impresionat pe jurații de la “Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu avea lacrimi în ochi

Ferma. Orășeni vs săteni – Astăzi la PRO TV!

Au înțeles încă din prima zi că nu vor avea viață ușoară, dar vor putea să se adapteze celor mai vitrege condiții de trai? 🔥Aflăm astăzi cine rezistă și… cine cedează! ⏰Astăzi, de la 22:30, al PRO TV

Publicată de Ferma. Orășeni vs săteni pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Descoperă și: Nepotul lui Joshua Castellano a făcut furori la “Chefi la Cuțite”! Cu ce preparat i-a impresionat italianul pe cei trei bucătari

Potrivit sursei citată mai sus, cifrele celor de la Pro TV pe intervalul “Ferma”, s-au ridicat, în medie, la aproape un milion de români. Asta după ce, cu doar o oră înainte, pe Pro TV erau 1,7 milioane de români care se uitau la serialul “Las Fierbinți”. Pe durata difuzării proiectelor “Chefi la cuțite”, “Ferma. Orășeni vs săteni” și “Las Fierbinți”, la Kanal D a rulat serialul turcesc “Prețul Fericirii”, iar de la 22:00 a  fost “Patria mea ești tu”.

NAȚIONAL. Pe intervalul în care s-au intersectat “Chefi la cuțite” cu “Ferma” (21:30-23:25), Antena 1 a fost prima în topul preferințelor telespectatorilor din țară. Peste 1.200.000 de telespectatori au urmărit preselecțiile din sezonul 8 al show-ului culinar. Minutul de aur a fost la 22:47, atunci când 1.640.000 de privitori se uitau la emisiunea prezentată de Gina Pistol. În același timp, pe show-ul de pe Pro TV s-au uitat 998.000 de urmăritori. Podiumul a fost completat cu cei de la Kanal D, care au strâns 861.000 de privitori, în medie, conform paginademedia.ro.

URBAN. Și la nivel de orașe, concursul culinar de pe Antena 1 a fost pe primul loc, peste fermierii de pe Pro TV. Peste 740.000 de oameni au urmărit, în medie, show-ul de la Antena 1 moderat de Gina Pistol. Și de această dată Pro TV s-a clasat pe doi, cu “Ferma. Orășeni vs săteni”, care a avut o audiență medie de 524.000 de privitori.

Sursa foto: Facebook