Ludovic Orban, declarații despre luarea unor noi măsuri: ”E foarte greu de identificat dacă…”

Publicat: 27/07/2020 | 13:32
Ludovic Orban, declarații despre luarea unor noi măsuri: ”E foarte greu de identificat dacă…”

Ludovic Orban a făcut declarații în ceea ce privește luarea unor noi măsuri. Premierul a spus că sunt analizate în special măsurile pentru litoral, acolo unde s-au încălcat cele mai multe reguli.

”Există mai multe măsuri în analiză – limitarea programului pentru terase, pentru cluburi, respectarea regulilor de distanțare socială pe plaje, că e foarte greu de identificat dacă un grup de persoane reprezintă o familie sau nu, iar atunci putem impune respectarea regulilor de distanțare pentru toți cei care sunt pe plajă. Încercăm să luăm măsuri punctuale care să reducă riscul de răspândire în posibile zone cu risc mare de răspândire”, a spus Ludovic Orban.

Coronavirus România, 27 iulie

Până astăzi, 27 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 45.902  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.794 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.440 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.876. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 353 de pacienți. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA EROTICĂ A ISCUSITULUI MILIARDAR A APĂRUT SINGURĂ PE PLAJĂ! TOȚI OCHII S-AU OPRIT ASUPRA EI…)

Totodată, 2.206 de persoane infectate cu coronavirus au murit.