„Luiza Melencu trăiește”. Anunțul care dă peste cap cazul Caracal

Publicat: 26/10/2019 | 14:36
„Luiza Melencu trăiește”. Anunțul care dă peste cap cazul Caracal

Mama Luizei Melencu trăiește o dramă cotidiană din momentul în care fiica sa a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie, iar de atunci nu se mai știe nimic despre soarta ei, chiar dacă speculațiile nu au lipsit.

Familia Luizei speră că fata este în viață. Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o și pe ea, nu numai pe Alexandra Măceșanu. Specialiștii nu au reușit să descopere ADN-ul Luizei după expertizarea fragmentelor osoase găsite, fiind cerut și ajutorul specialiștilor FBI. Iar rezultatele nu au sosit încă.  În astfel de condiții, mama Luizei Melencu este disperată, iar durerea ei – pe măsură ce lunile trec – este din ce în ce mai mare. Continuă să creadă că Luiza trăiește, neacceptând ipoteza că fiica ei a fost ucisă.

”Ce să fac, unde să mă mai duc să o găsesc pe Luiza mea! Eu știu că este în viață, simt lucrul acesta, orice mamă simte. Însă, am senzația că bat numai la uși închise și nimeni nu mă ascultă”, s-a plâns femeia.

”Am senzația că nimic nu se va rezolva niciodată”

Mama fetei dispărute nu înțelege de ce colegele de liceu ale fetei sale au fost chemate atât de târziu la audieri, considerând că ”nimeni nu ne-a băgat în seamă”.

”Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele vorbesc abia la șase luni de la dispariția ei?! Nu ar fi trebuit să fie întrebate ce se întâmplă cu Luiza acând a fost de negăsit, adică în aprilie? Atunci, nimeni nu ne-a băgat în seamă… Am senzația că nimic nu se va rezolva niciodată și fata mea este lăsată să sufere undeva fără a putea fi salvată”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Citește și...