Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Festivalul de Film de la Roma: ”Datorez totul Italiei!” (VIDEO)

Publicat: 24/10/2018 | 21:13

Mădălina Ghenea a avut o apariție senzațională la Festivalul de Film de la Roma, acolo unde s-a fotografiat și alături de marele regizor Martin Scorsese. Mădălina Ghenea a a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol. A fost vorba despre o creație a cunoscutului designer Zuhair Murad. Ca accesorii, Mădălina a purtat sandale argintii, o brăţară şi o curea. Toate au fost, bineînțeles, în aceeași nuanță.

A existat și o replică oarecum controversată a Mădălinei. Frumoasa vedetă nu s-a sfiit să afirme că datorează totul Italiei, referindu-se, bineînțeles, la cariera sa cinematografică.

„Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special“, a spus Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Roma.

CITEȘTE ȘI: CE DECIZIE A LUAT MĂDĂLINA GHENEA DUPĂ CE RELAŢIA CU MATEI STRATAN A ÎNCEPUT SĂ SCÂRŢÂIE. “M-AM HOTĂRÂT SĂ…”

„All you ever wished for“ este noul film în care apare Mădălina Ghenea, o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow. Acesta este câştigător al premiului Oscar pentru „Rain Man“.  

Filmul va avea premiera pe marile ecrane în 2019.   Cu această ocazie specială, Mădălina Ghenea a postat și un clip pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. SOCRUL MILIARDAR AL MĂDĂLINEI GHENEA, SCANDAL CU POLIȚIA PE LACUL SNAGOV

Mădălina Ghenea, apariție senzațională la Festivalul de Film de la Roma. Debutul său ca actriță a fost consemnat în 2011

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. A fost în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani. A tunci a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. 

A devenit cunoscută odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.

Publicată de Madalina Diana Ghenea pe Duminică, 21 Octombrie 2018

Citește și...