Breaking news. Socrul miliardar al Mădălinei Ghenea, scandal cu Poliția pe lacul Snagov

Publicat: 29/05/2018 | 23:34

După mega-scandalul care l-a avut în prim-plan pe Ilie Năstase, un alt om de afaceri celebru a avut parte de probleme cu autoritățile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii picante, de ultimă oră, despre un incident în care a fost implicat socrul miliardar al Mădălinei Ghenea. (Console si accesorii gaming) ”Mr. Cash” a fost luat la bani mărunți în timp ce se plimba cu barca pe lacul Snagov. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI ”MR. CASH” A VINDECAT-O DE GELOZIE PE MĂDĂLINA GHENEA!)

Potrivit unor surse de încredere, Dan Stratan, socrul Mădălinei Ghenea, a fost „interpelat”, zilele trecute, de o ”patrulă” de la Transporturi, chiar pe luciul apei. După ce au reușit să-i strice plimbarea pe lac lui „Mr. Cash”, autoritățile nu s-au oprit. (Cele mai bune oferte laptopuri) Mai mulți reprezentanți ai Autorității Navale, dar și ai Poliției s-au deplasat la locuința miliardarului. Conform surselor citate, omenii legii și Dan Stratan au purtat discuții aprinse pe pontonul din fața vilei din Snagov. (NU RATA, AICI: ”FUNDULEȚ” ȘI-A LUAT GÂNDUL DE LA SMILEY! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Proprietatea din Snagov a lui ”Mr. Cash”

Provine dintr-o familie de medici

Dan Iulian Stratan este din Iaşi, localitate pe care nu o vizitează, însă, prea des. Timpul liber şi-l împarte între Bucureşti şi Londra, oraşe unde deţine numeroase proprietăţi. Milionarul în euro provine dintr-o familie cunoscută în urbe. Mama sa, Elena Stratan, este medic ginecolog în Iaşi, unde are „Cabinet Avicena”, una dintre cele mai vechi clinici de ginecologie private din oraș.

Tatăl, Iulian, a lucrat ani de zile ca şef al Clinicii de ­Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Spiridon”, iar acum coordonează farmacia care are sediul la parterul clinicii de ginecologie a soţiei. Prosperitatea fiului a atras şi prosperitatea părinţilor. Cei doi locuiesc într-o vilă superbă, situată pe Strada Lascăr Catargiu, din Iaşi. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI BINE PLĂTIT ANGAJAT DIN ROMÂNIA INVESTEȘTE 1 MILIARD € ÎN ”NOUL BUCUREȘTI”!)

Dan Stratan, socrul Mădălinei Ghenea

Unul dintre cei mai „cool” multimiliardari

Dan Stratan are şi el studii medicale, absolvind Facultatea de Medicină din Iaşi. Cu toate acestea, nu a călcat pe urmele părinţilor. Printre altele, „Mr. Cash” a oferit consultanță statului român, prin contracte de milioane de euro.

Omul de afaceri Dan Stratan este unul din cei mai ”cool” multimiliardari pe care îi are România. În ciuda faptului că are părul grizonat, se păstrează mereu în trend. Fie că e vorba de look, ori de vestimentație, vârsta nu-l trădează pe Dan Stratan, cu atât mai mult cu cât preferă compania femeilor frumoase. (VEZI AICI: ”MR. CASH” A SCOS-O LA UN PRÂNZ PRELUNGIT PE FOSTA ”DOAMNĂ FRATELLI”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)