Mădălina Ghenea, în cea mai mulată rochie! Ce s-a văzut când a coborât din mașină

Publicat: 31/10/2018 | 08:43

Mădălina Ghenea reușește să facă senzație oriunde se duce, chiar dacă nu-și propune neapărat acest lucru. Manechinul a fost surprins zilele trecute pe străzile Capitalei, într-o rochie extrem de mulată, care i-a scos în evidență picioarele lungi și formele de invidiat.

Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, Mădălina Ghenea a fost fotografiată ieșind din mașina iubitului ei, Matei Stratan, în timp ce-și aranja ținuta într-un mod care i-a înnebunit pe bărbații din jur, potrivit wowbiz.ro. Pentru că rochița se ridicase mai sus decât își dorea, superba șatenă a aranjat-o senzual. Vedeta arată impecabil în haine mulate, chiar dacă a trecut printr-o naștere. Mădălina Ghenea a revenit rapid la silueta de manechin.

Mădălina Ghenea și-a aranjat rochița mulată
Foto: wowbiz.ro

Câte kilograme are Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea are într-adevăr o siluetă de manechin! Ea este foarte activă pe Instagram, acolo unde le răspunde fanilor la diversele curiozități pe care aceștia le au.  Întrebată de o admiratoare câte kilograme are, actrița i-a răspuns prompt.

Vedeta cântărește 63 de kilograme și are 1.80 înălțime. Mădălina Ghenea este o norocoasă, dacă ar fi să ne luăm după faptul că nici în timpul sarcinii nu a luat considerabil în greutate.  Anul trecut, în aprilie, ea și Matei Stratan au devenit fericiții părinți ai unei fetițe superbe, pe nume Charlotte. (Citește și Mădălina Ghenea a răbufnit după ce o prietenă virtuală i-a spus că are burtă)

„Pot să te întreb câte kilograme ai? Asta dacă nu este un secret”, a întrebat-o o admiratoare.

„63 de kg acum, 1.80”, a răspuns Mădălina Ghenea.

Citește și...