”Mafiotul de la Măgurele” a mărturisit la audieri că a cumpărat arma crimei de pe internet!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 09/08/2019 | 23:23

„Mafiotul” din orașul Măgurele care l-a împușcat mortal pe presupusul amant al soției lui i-a șocat pe anchetatori când a mărturisit de unde și-a procurat arma și muniția. Bărbatul era pregătit să comită un adevărat măcel dacă nu era prins la timp de polițiști. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii explozive din acest caz! (VEZI ȘI: ”MAFIOTUL DE LA MĂGURELE” PLĂNUISE O BAIE DE SÂNGE)

O crimă înfiorătoare a avut loc, marți noaptea, la doi pași de București, în Măgurele. Un bărbat orbit de gelozie că soția lui îl înșală a plecat să se răzbune pe rival și l-a împușcat în gât și în cap, astfel încât acesta nu a mai avut nicio șansă de salvare. Înainte de a comite crima, pistolarul intrase peste victima sa în casă, acolo unde primise o bătaie soră cu moartea.

Victima a fost executată cu patru focuri de armă

Ulterior s-a dus la mașină, știind că are o armă ascunsă acolo, l-a sunat pe rivalul său să iasă la poartă, și l-a răpus cu o ploaie de gloanțe. În tot acest timp, femeia pentru care cei doi duceau un război ieșise și ea la poartă când a auzit împușcăturile. Doar o minune a făcut ca aceasta să scape cu viață, pentru că atacatorul a încercat s-o împuște și pe ea. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CEI MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTORI CRIMINALI ÎN SERIE DIN ISTORIA ROMÂNIEI. ION RÎMARU E DOAR PE LOCUL 4)

Pregătit de măcel

Și nu s-ar fi oprit aici! Criminalul le-a mărturisit anchetatorilor că avea în plan să-i ucidă pe toți cei aflați în casă, însă s-a speriat când și-a văzut soția scăpând din ținta lui. Prins la doar câteva ore după ce se vehicula că și-ar fi sechestrat propriul copil, bărbatul s-a predat fără să opună rezistență și a recunoscut inclusiv de unde a făcut rost de armă.

Acesta este pistolul cumpărat de pe internet de către criminal

A mărturisit că pistolul și l-a cumpărat de pe internet, și la fel și muniția. Era pregătit să facă un măcel, la câte gloanțe s-au găsit asupra lui”, au mărturisit surse apropiate cazului pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Criminalul a făcut plângere la poliție

Potrivit surselor citate, criminalul, înainte să comită asasinatul, s-a dus la poliție și a reclamat că bărbatul care ulterior i-a devenit victimă i-ar fi pus cuțitul la gât.

Oamenii legii l-ar fi tratat “cu spatele” pe ”mafiotul de la Măgurele” și i-ar fi transmis că ar fi ideal să închidă amiabil diferendul cu respectivul bărbat pentru că, în caz contrar, ambii vor fi amendați. Orbit de gelozie, criminalul și-a împușcat, mai apoi, cu sânge rece, rivalul.

(NU RATA: UCIGAȘUL DE LA CARACAL PARE ”REÎNCARNAREA” MONSTRULUI CU PESTE 20 DE CRIME!)

“Și-a făcut singur dreptate!”

L-a chemat în fața casei unde se afla cu soția lui și l-a executat fără milă. “Și-a făcut singur dreptate, din moment ce poliția nu a luat nicio măsură, l-a amenințat că va fi amendat. Acesta este adevărul! A rămas uimit de modul în care poliția s-a comportat cu el”, ne-au povestit sursele citate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...