Magda Vasiliu a răbufnit după ce a aflat că vestea despre Florin Busuioc: ”Dl Arafat să nu vorbească doar despre cei care apar la tv”

Publicat: 07/11/2018 | 15:57

Florin Busuioc trece prin momente critice, după ce a suferit, marți seară, un infarct în timpul unui spectacol, în Craiova. Printre multe vedete de televiziune care i-au transmis gânduri bune prezentatorului meteo, s-a numărat și Magda Vasiliu.  Prezentatoarea a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care îl roagă pe Raed Arafat să se ocupe îndeaproape și miile de români bolnavi, nu doar de persoanele publice.

Ce-mi plac mie politicienii ăștia care în momentul în care o persoana publică are probleme, sar instant cu explicații, soluții etc…. Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu și-mi aduc aminte cum m-au sunat și pe mine atunci cand n-am mai putut și am făcut publică situația incredibilă în care mă aflam. De parcă până la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite.

Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-și revină. E un reper în România…. Și mai sper că dl Arafat să verifice dacă e adevarat că șeful de la Cardiologie din Craiova și-a închis telefonul ca sa nu fie solicitat.

Și să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenții de genul celei care i-a salvat viața lui Busu. Daca-și închidea și el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească…. Sau, să vorbeasca dl Arafat & Co despre toți pacienții, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate și putere lui Busu, pentru că, în fond, asta conteaza acum cel mai mult”, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

Reacția PRO TV: „Colegul nostru a trecut…”

Lui Florin Busuioc i s-a făcut rău brusc, în timpul spectacolului, astfel că a vrut să iasă la aer ca să își revină, însă nu a putut şi s-a aşezat pe un scaun. La scurt timp după acest moment, el s-a prăbușit, iar colegii lui au sunat imediat la apelul unic de urgență 112. Au fost şase apeluri la numărul de urgenţă şi o ambulanţă SMURD a ajuns la Filarmonică. (Citește și Primele declarații ale Directorului Spitalului Craiova despre starea lui Florin Busuioc: “A fost depășit primul moment critic”)

„Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marţi seara, prin clipe grele, iar acum se afla internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susţinut pe scenă “Filamonicii Oltenia”, din Craiova.

Colegii au sunat rapid la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transporatat de urgenţă la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde o echipă de medici i-a montat un stent. Din fericire, colegul nostru a trecut cu bine peste operaţie, iar în prezent se află la terapie intensivă. Va rămâne în continuare internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova”, au scris cei de la PRO TV pe site. (Vezi aici Scandalul care l-a îmbolnăvit pe Florin Busuioc: „Chiar am o problemă!”)

Citește și...