Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor s-a deschis astăzi. A avut loc un incident la apariția președintelui

Publicat: 15/09/2020 | 13:59

Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor s-a deschis astăzi, 15 septembrie, cu cinci ani întârziere față de termenul stabilit.

Inaugurarea oficială a avut loc în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban. Călătorii vor putea intra în stații începând cu ora 14:00.

”Această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată că a venit un guvern hotărât, care a dorit să dovedească că și astfel de lucruri pot fi inaugurate cu succes”, a declarat Klaus Iohannis.

Oana Lovin, celebra protestatară care s-a făcut cunoscută după ce a venit cu sparanghelul în Piața Victoriei pentru a protesta vizavi de gestul autorităților de a permite plecarea muncitorilor români în Germania în starea de urgență, a fost protagonista unui incident inedit. (CITEȘTE ȘI: FOSTA CONCURENTĂ DE LA ASIA EXPRESS A NĂSCUT DUPĂ 12 ORE DE TRAVALIU. PRIMELE IMAGINI CU BEBELUȘUL: “DECI TU AI…”)

”Miss Sparanghel” s-a prezentat la inaugurarea magistralei iar, la apariția președintelui, a început să scandeze trivialități la adresa acestuia printr-o portavoce. Jandarmii au intervenit și au dus-o pe femeie la secția de poliție.

Oana Lovin s-a ales cu o amendă de 400 de lei.