Mama din Balș care și-a pierdut fiul și fiica într-un accident rutier a născut la… 48 de ani!

Publicat: 28/07/2019 | 22:20

Veste uriașă pentru părinţii celor doi fraţi din Balş care au murit într-un groaznic accident rutier, în mai 2017, în timp ce mergeau la facultate, la Craiova. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că mama celor doi studenți, în vârstă de 48 de ani, a născut, zilele trecute, o fetiţă. (VEZI ȘI: CE A FĂCUT MAMA CELOR DOI FRAŢI DIN DOLJ CARE AU MURIT ÎNTR-UN TRAGIC ACCIDENT DE MAŞINĂ, LA DOAR O ZI DE CÂND ŞI-A ÎNGROPAT COPIII)

Familia din Balș care, în urmă cu doi ani, își pierdea cei doi copii, are, în sfârșit, și motive de bucurie. Greu-încercații părinți au acum o fetiţă care, potrivit apropiaților, seamănă izbitor cu fiica lor. Femeia ar fi urmat, în ultimii ani, mai multe tratamente de inseminare artificială, iar ultimul a reuşit, au povestit surse din apropierea familiei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Greu-încercații părinți au acum și un motiv de bucurie: li s-a născut o fetiță

A venit din străinătate să își înmormânteze copiii

Doi fraţi, o fată şi un băiat, în vârstă de 23 şi 24 de ani, din Balş, şi-au pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită, în 2017, într-un accident rutier produs pe Drumul Naţional 65, în localitatea Robăneşti, judeţul Dolj.

În acel moment, mama lor era la muncă în străinătate şi a venit de urgenţă în ţară să-şi îngroape cei doi copii. Gabriela şi Florin au murit la sfârşitul lunii mai.

Cei doi frați care au murit în groaznicul accident din mai 2017

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul unui autoturism, înmatriculat în judeţul Olt, care se deplasa pe direcţia Balş-Craiova a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism Ford Focus. În urma impactului, cei doi ocupanţi ai autoturismului din Olt, doi fraţi, au murit. Şoferul celuilalt autoturism a fost rănit.

„Din accident sunt două persoane decedate, doi fraţi, o fată şi un băiat, de 23, respectiv 24 ani, din Balş. Ambii se aflau în Opel. Şoferul nevinovat a fost rănit uşor”, a precizat atunci Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj. (VEZI AICI: CUTREMURĂTOR! CE MESAJ A POSTAT MAMA CELOR DOI FRAŢI MORŢI ÎN DOLJ CU DOAR CÂTEVA ZILE ÎNAINTE DE TRAGEDIE)

„Lacrimi și flori…”

Locul accidentului în care cei doi tineri și-au pierdut viața

Pe Facebook au apărut, la vremea respectivă, mesaje emoţionante pentru Gabriela şi Florin.

“Doi copii frumoşi, fraţi, morţi azi în accident: Florin şi Gabriela. Băiatul, coleg de facultate cu fetiţa mea, venea de la Balş la Craiova, că avea examen mâine. Lacrimi şi flori pentru sufletele lor tinere şi curate. Mama lor este plecată din ţară la muncă”, a scris o doamnă care îi cunoştea pe cei doi tineri.

“Dumnezeu să-i odihnească în pace! Păcat de tinereţea lor! O lumânare şi multe flori pentru sufletele lor tinere!”, a scris o altă persoană. “Tragedie fără margini. Bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace. Ce pot să spun? Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul părinţilor”, a comentat altcineva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)