Mama tânărului mort în accidentul din Iași, mărturisiri sfâșietoare înainte de înmormântare

Publicat: 23/09/2019 | 13:40

Mama lui Andrei Holban, tânărul mort în accidentul din Iași, a făcut mărturisiri sfâșietoare într-un mesaj transmis public. Femeia nu își revine din șocul suferit vineri noaptea, după ce a aflat că fiul ei a sfârșit dramatic. Tânărul de 21 de ani va fi înmormântat mâine de rude, prieteni și colegii de facultate.

Citește și: Blestem sau coincidență înfiorătoare?! Ce a făcut Andrei Holban înainte să se izbească de un copac cu BMW-ul. Circula cu peste 120 km/h

Mama tânărului mort în accidentul din Iași, mărturisiri sfâșietoare

În urmă cu câteva ore, mama lui Andrei Holban a așternut pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor. “Îngeraşul mamei, ai plecat prea devreme dintre noi. Nu te vom uita niciodată! Corpul va fi depus în Miroslava, pe strada Viei Nr.2, înmormântarea va avea loc marți 24.09.2019 la Cimitirul Sf. Vasile, la ora 11, a scris Daniela Holban pe contul ei de Facebook. Mama lui Andrei Holban conduce o importantă firmă din domeniul lactatelor din nordul judeţului, cu sediul în Şipote.

Ieri, mai mulți prieteni de-ai lui Andrei Holban au mers în locul unde acesta a făcut accident și au ridicat un mic altar din candele roșii și coroane cu flori. Mai mult, pe mașini, ei și-au lipit poza tânărului de 21 de ani. Puteți vedea imaginile în galeria foto a articolului.

Andrei Holban avea 21 de ani și a murit în seara de 20 septembrie
Andrei Holban avea 21 de ani și a murit în seara de 20 septembrie

Tânărul studia la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară și își dorea să urmeze o carieră în acest domeniu.  Andrei Holban va fi înmormântat mâine, la Cimitirul “Sfântul Vasile“ din Iaşi.

Citește și...