Manelistul susține că a fost drogat! Gestul făcut de Adrian Minune la nunta unde era naș

Publicat: 05/11/2019 | 08:55

Scandalul din lumea maneliştilor izbucnit la nunta unde Adi Munune a fost naş, pare să apună, cu o declaraţie-şoc a lui Mihăiţă Piticu, care susţine că a fost drogat, altfel nu ar fi vorbit, cum a făcut-o.

Manelistul l-a acuzat pe Romeo Argintaru, nepotul celebrului interlop fugar Boenică, că l-ar fi bătut şi i-ar fi luat banii câştigaţi la un botez la care Adi Minune a fost naş.

Într-un video cu Emi Pian şi Denom, interlopii i-au reproşat manelistului că a minţit şi i-au reamintit că el este cu microfonul, nu cu bătăile şi ameninţările, iar atunci Piticu a declarat: „Cred că mi-a pus cineva droguri în pahar! Eram drogat, dacă eram treaz, nu ziceam aşa ceva! Nimic din ceea ce am zis nu este adevărat. Îl rog pe Romeo Argintaru şi pe familia lui să mă ierte!”omeo Argintaru şi pe familia lui să mă ierte!”

„Mihăiţă Piticu era invitat la botez, nu era angajat ca să cânte. Era rupt de beat şi s-a urcat pe scenă, ca să se dea în spectacol. Lui Adi Minune nu i-a plăcut faza. I-am rugat pe lăutari să oprească muzica şi i-am luat microfonul din mână. I-am explicat că este prea beat şi că se uită lumea la el, apoi l-am dat jos de pe scenă. Piticu nu este om să dai în el… Eu am 1,80 m şi 100 de kile, dacă îi dădeam un bobârnac, la al doilea era absent…”, a declarat Romeu Argintaru pentru Spynews.ro.

Secretul lui Adi Minune, când vrea să fie  „la înălţime”

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale în al căror prim-plan se află celebrul lăutar. Din câte se pare, Adi Minune a recurs la un artificiu pentru a putea fi urmărit de toți invitații care participau la grandiosul eveniment.

De cum a început show-ul, manelistul s-a urcat pe un scaun, de unde a cântat cu patos, spre deliciul audienței. Iar, ca tacâmul să fie complet, în partea a doua a prestației sale, Adi Minune a purtat un tricou de-a dreptul demențial. (Vezi AICI imaginile)

Manelistul a renunțat la cămașa elegantă și s-a afișat în fața nuntașilor într-un tricou cu… Disney. Se pare că ținuta amuzantă a manelistului a prins extrem de bine la public, iar recitalul său a fost recompensat pe măsură. Pe tot parcursul show-ului, dedicațile au curs pe bandă rulantă, iar bancnotele au avut mare lipci la talentatul manelist.

Citește și...