Imagini demențiale cu Adi Minune. A cântat pe un scaun la o nuntă din Ardeal!

Autor: I.D.
Publicat: 04/11/2019 | 22:54

Sunt imagini demențiale cu unul dintre cei mai renumiți cântăreți de manele. Adi Minune a cântat suit pe un scaun, la o nuntă de cinci stele din Ardeal, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmările. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL)

Adrian Minune este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. La fiecare apariție, lăutarul face un show de zile mari și uimește audiența. Așa s-a întâmplat și weekendul trecut, când artistul a cântat la o nuntă cu ștaif din Ardeal. (NU RATA: PREZENTATORUL PRO TV S-A APROPIAT PERICULOS DE O BRUNETĂ)

A recurs la un artificiu…

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale în al căror prim-plan se află celebrul lăutar. Din câte se pare, Adi Minune a recurs la un artificiu pentru a putea fi urmărit de toți invitații care participau la grandiosul eveniment.

Adi Minune a cântat urcat pe un scaun la o nuntă din Ardeal

De cum a început show-ul, manelistul s-a urcat pe un scaun, de unde a cântat cu patos, spre deliciul audienței. Iar, ca tacâmul să fie complet, în partea a doua a prestației sale, Adi Minune a purtat un tricou de-a dreptul demențial.

Manelistul a renunțat la cămașa elegantă și s-a afișat în fața nuntașilor într-un tricou cu… Disney. Se pare că ținuta amuzantă a manelistului a prins extrem de bine la public, iar recitalul său a fost recompensat pe măsură. Pe tot parcursul show-ului, dedicațile au curs pe bandă rulantă, iar bancnotele  au avut mare lipci la talentatul manelist. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ DE LA NUNTA SECRETĂ DINTRE SIMONA ȘI MIHAI CONSTANTINESCU)

Adrian Minune a apărut în fața nuntașilor îmbrăcat cu un tricou amuzant

Mihăiță Piticu, bătut la o nuntă la care Adrian Minune a fost naș

Îndrăgitul manelist Mihăiță Piticu a devenit victima unei agresiuni la o nuntă la care celebrul artist Adrian Minune a fost naș. Agresorul cântărețului ar fi nepotul unuia dintre cei mai căutați infractori români. Surse din anturajul lui Mihăiță Piticu au dezvăluit că acesta ar fi fost angajat să cânte la petrecerea de după căsătoria religioasă a unui cuplu și, la un moment dat, manelistul a fost atacat de Romeo Argintaru.

Bătăușul nu s-a oprit doar la lovituri, el i-ar fi luat cântărețului și banii de dedicații pe care tot el îi dăduse victimei. (NU RATA: ERA CELEBRĂ ÎN ROMÂNIA LA ÎNCEPUTUL ANILOR 2000! ACUM, N-O MAI RECUNOȘTI DIN CAUZA KILOGRAMELOR ÎN PLUS! EXCLUSIV)

După bătaia încasată, Mihăiță Piticu ar fi vrut să facă public incidentul, însă, din motive știute doar de el, a renunțat. Romeo Argintaru ar fi nepotul lui Romeo Ursu, alias Boenică – un bărbat aflat pe lista celor mai căutați români și care este acum stabilit în Iordania, țară care nu are un acord de extrădare cu România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...