Marcel Vela, mesaj pentru clanurile interlope: „Suntem cu ochii pe voi”

Publicat: 07/08/2020 | 16:10
Marcel Vela, mesaj pentru clanurile interlope: „Suntem cu ochii pe voi”

Vineri, într-o conferință de presă de la sediul MAI, Marcel Vela a transmis un mesaj pentru clanurile interlope, în contextul în care Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat.

„Am (…) un mesaj pentru clanurile interlopilor: suntem cu ochii pe voi. Încă de la începutul mandatului, am spus că am toleranţă zero faţă de încălcarea legii, cu atât mai mult dacă există un angajat al nostru care nu a înţeles până acum de ce parte a baricadei se află. 

Guvernul României face eforturi mari ca în această perioadă, limitată ca resurse, să asigure mijloace tehnice necesare şi echipamentul potrivit, dar şi contexul legislativ pentru ca fiecare angajat al MAI, în special din zona operativă, să se simtă protejat şi să acţioneze pentru ca legea să fie respectată.

Ne dorim cu toţii o ţară normală, în care să ne creştem copiii în siguranţă, în care să nu ne fie frică să ieşim pe stradă şi sunt convins că împreună vom reuşi să avem o Românie sigură şi aşa să o predăm generaţiilor viitoare”, a transmis Marcel Vela.

Polițiștii au dat sute de amenzi la priveghiul lui Emi Pian

Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut. Interlopul a fost înjunghiat de băiatul lui Napy, un alt interlop cunoscut din România. (CITEȘTE ȘI: AVOCATUL CLANULUI DUDUIANU, PRIMELE DECLARAȚII! CE PLĂNUIEȘTE FAMILIA LUI EMI PIAN)

După conflict, Emi Pian a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, însă a fost în zadar. Sute de oameni au mers la casa în care se află sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, pentru a-și lua rămas-bun.

Polițiștii au dat sute de amenzi deoarece nu s-a păstrat distanța socială și nici măsurile impuse de autorități.