Maria Butaciu a deschis ochii și și-a văzut fiica, înainte să moară

Autor: Angie Voicu
Publicat: 13/06/2018 | 08:16

Maria Butaciu a murit, luni (11 iunie), pe un pat de spital, la vârsta de 78 de ani. A fost aproape două luni în comă, după ce a suferit un accident vascular. Colegii și familia ei s-au rugat neîncetat pentru ca îndrăgita cântăreață de muzică populară să-și revină. (Oferta speciala playstation)

Maria Butaciu a murit la Spitalul de Urgență Florească. La căpătâiul ei a vegheat neîncetat fiica acesteia. Ea i-a fost în permanență alături regretatei artiste. În urmă cu câteva zile, cântăreața își mai revenise, potrivit click.ro. (Super oferte la accesorii gamingMaria Butaciu chiar reușise să deschidă ochii și să-și vadă fiica, însă din păcate, luni, inima solistei de muzică populară a cedat. (CITEȘTE ȘI Cauza morții Mariei Butaciu. A luptat până în ultima clipă)

Maria Butaciu: „Cea mai mare împlinire personală este fiica mea”

Maria Butaciu era o artistă de succes. Iubea muzica, dar cea mai mare împlinire din viața ei a fost fiica ei, despre care a avut dintotdeauna numai cuvinte de laudă. (VEZI ȘI Sofia Vicoveanca, devastată de durere după moartea Mariei Butaciu

”Sunt multe lucruri pe care trebuia să le fac, şi nu le-am făcut, multe pe care le-am făcut, şi nu îndeajuns. Cel mai mulţumită sunt atunci când lumea îmi spune că-mi iubeşte un anumit cântec, se interesează de unde l-am cules. Cea mai mare împlinire personală este fiica mea, care are aproape 36 de ani, e medic veterinar, mă bucur că este apreciată şi respectată pentru munca ei. Pe plan profesional sunt fericită că am reuşit să scot la lumină cântece care nu se mai cântau. Chiar dacă nu am lăsat în urmă dâre de succes care să mă îmbete, sunt mulţumită că am scos aceste piese la lumină şi lumea este alinată de ele”, povestea Maria Butaciu  în urmă cu 8 ani, într-un interviu acordat pentru „Jurnalul Național”

Citește și...