Maria Constantin, în culmea fericirii! Au apărut imagini cu prima ecografie

Publicat: 04/12/2018 | 08:36

În prag de sărbătorile de sfârșit de an, familia Mariei Constantin are un motiv uriaș de bucurie! Sora artistei este însărcinată și de curând, ea a mers și a făcut prima ecografie. Printre cei care au felicitat-o prima dată pe Camelia Constantin este, bineînțeles, sora sa. Anul viitor, Maria Constantin va deveni mătușă pentru prima dată.

Citește și: Maria Constantin ”detonează” bomba sfârșitului de an: N-ar zice ”Nu” unei cereri în căsătorie!

Sora Mariei Constantin a trăit emoții puternice ieri când a mers în cabinetul medicului care îi supraveghează sarcina. Camelia Constantin a făcut prima ecografie și i-a auzit pentru prima dată inima minunii pe care o poartă în pântece. Ea a împărtășit experiența cu prietenii și a urcat pe o rețea de socializare imagini cu prima ecografie, iar în dreptul lor a așternut câteva cuvinte emoționante.

“Prima ecografie! Astăzi ţi-am auzit pentru prima dată inimioara. Îţi mulţumim că ne-ai ales pe noi să îţi fim părinţi… Te iubim enorm, sufleţel mic”, a scris Camelia Constantin pe contul ei de Facebook.

Citește și: Maria Constantin, primele declarații despre relația cu Dacian Varga: ”Sunt o femeie liberă, fără obligații…”

Maria Constantin a aflat despre sarcina surorii sale în urmă cu două luni. Cele două au o relație excelentă. Toți membrii familiei cântăreței abia așteaptă ziua în care bebelușul va veni pe lume, iar fiul Mariei Constantin e și el fericit că va avea un nou partener de joacă.

“Surioara mea cea dragă, te-am crescut, te-am legănat, am crescut alături de tine. Îmi doresc să nu ne despartă absolut nimeni. Suntem o familie şi aşa va fi mereu. Mă gândesc că tata se uită la noi şi ar vrea să fie alături de noi şi să vadă cât de bine se înţeleg copiii lui şi cât de fericiţi sunt. Aşa să rămânem pentru totdeauna, să fim uniţi”, a mărturisit Maria Constantin pentru sora ei în urmă cu un an în cadrul unei emisiuni TV.

Camelia Constantin și soțul ei în ziua nunții. Sursa foto: Facebook
Citește și...