Maria Constantin a spus cât de avansată este, de fapt, relația cu noul iubit: “Gătim împreună… ne spunem: «Te iubesc»”

Publicat: 14/06/2018 | 23:32

Maria Constantin a vorbit în această seară despre iubitul ei și a dezvăluit multe aspecte despre bărbatul cu care se iubește și datărită căruia este foarte fericită. O altă sursă de bucurie vine din faptul că luna viitoare ea și fiul său din prima căsătorie vor pleca într-o vacanță exotică. Turcia e una dintre țările în care se vor relaxa și se vor distra. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre noaptea petrecută în club cu Cătălin Cazacu: ”Nu am făcut schimb de numere de telefon”

În vârstă de 31 de ani, Maria Constantin a dezvăluit că și-a început povestea de iubire alături de noul iubit în urmă cu două luni. Cei doi vor să ia lucrurile încet, să se bucure de întâlnirile scurte sau cele mai lungi, romantice în care se descoperă unul pe altul. De altfel, așa se explică de ce nu au decis să se mute împreună deja și… faptul că nu și-au spus încă cele două cuvinte magice: “Te iubesc”.(Promotiile zilei la monitoare)

“Am început o relație în urmă cu două luni. Dar nici nu cred că a făcut prea multe. E un om normal, un om echilibrat, este tot ce am nevoie. Mai bine fapte decât vorbe. (…). Nu locuim împreună, ne întâlnim, ne vedem. Are răbdare, are răbdare. (…). Iubitul meu nu are nicio legătură cu lumea mondenă.

La un moment dat, am crezut că nu mai îmi place nimeni. Voiam să fiu singură. Ne-am cunoscut întâmplător și de atunci ținem legătura. Nu ne spunem: «Te iubesc», nu am ajuns la lucrurile astea. (…).a povestit Maria Constantin în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Maria Constantin a dat lovitura! S-a mutat într-o casă nouă, cu priveliște de vis

Maria Constantin, declarație subliminală pentru fostul soț, Marcel Toader

La un moment dat, cântăreața a dezvăluit că faptul că nu stau împreună nu-i împiedică să nu gătească în doi. A recunoscut că partenerul său nu se prea pricepe în bucătărie, dar că nu o deranjează. Și a subliniat că unii dintre bărbați din viața ei au gătit doar când erau filmați – referindu-se, desigur, la Marcel Toader.

“Ne întâlnim, mai gătim împreună, bem vin. Mă ajută în bucătărie. (…). Unii se dădeau bucătari doar în fața camerelor, dar să nu vorbim despre asta. Trecutul e trecut, să vorbim despre prezent. (…). E grijuliu, romantic și îmi place că vorbim foarte mult. Iar asta mă bucură mult, pentru că eu vorbeam mai mult cu mine în oglindă. Nu e brunet, mai facem schimbări, nu mai am mintea de la 16 ani. În momentul de față, nu sunt pregătită să mă căsătoresc. Nu e doctor, nu e stomatolog, nu e avocat. (…).”, a mai spus artista.

Citește și...