Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri emoționante despre ”fata cu părul de foc”: ”Tata o visează destul de des”

Publicat: 12/07/2018 | 21:29

Marian Manole, fratele regretatei Mădălina Manole, a făcut dezvăluiri emoționante despre ”fata cu părul de foc”. ()

Pe 14 iulie 2018 se împlinesc opt ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare. Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Iar acum, Marian Manole, fratele ”fetei cu părul de foc” a făcut niște dezvăluiri extrem de emoționante. Marian a mărturisit că el o visează mai rar pe Mădălina, însă în visele tatălui său, regretata artistă apare des. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA MANOLE, OMORÂTĂ?! ANALISTUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE CARE A STUDIAT PENTRU FBI CAZUL PROMITE DEZVĂLUIRI: “ACUM AM ALIAȚI PUTERNICI!”)

”Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că ea nu a făcut ce s-a spus despre ea și că acum e fericită acolo, cu Șerban (n.r. – Georgescu, primul său soț) și cu mama.”, a mărturisit Marian Manole pentru libertatea.

Mădălina Manole a continuat să-l iubească pe primul ei soț chiar și după divorț

Marian Manole a mărturisit că sora lui a continuat să-l iubească pe primul ei soț chiar și după ce a divorțat de el. (CITEȘTE ȘI: FRATELE MĂDĂLINEI MANOLE ȘI-A VINDECAT RANA DUREROASĂ DIN SUFLET. MĂRTURISIRI SFÂȘIETOARE DESPRE „FATA CU PĂRUL DE FOC”: „OPT ANI ÎN CARE CEVA DIN MINE MUREA ZI DE ZI”)

“Îl mai iubea. Vorbeam cu ea. A divorțat pentru că Șerban mai avea unele scăpări, iar ea era mai sensibilă. Apoi, l-a luat pe ăsta din Botoșani, care a fost mult mai rău”., a mai spus Marian Manole pentru libertatea.

Cât despre Petru Mircea, al doilea soț al Mădălinei Manole, familia regretatei artiste nu mai ține deloc legătura cu el.

“Am renunțat să-l mai sunăm (pe Petru Mircea – n.r.), pentru că atunci când am încercat, nu ne-a răspuns. Să-l sun și ce să-i spun? Că el mi-a băgat sora și mama în groapă?”, a mai spus Marian Manole. ()

Citește și...