Marina Almășan, anunț important despre partenerul ei de viață! Două dosare în care a fost implicat Georgică Cornu au fost clasate: „Mă bucur din suflet!”

Publicat: 01/11/2018 | 10:50
Marina Almășan, anunț important despre partenerul ei de viață! Două dosare în care a fost implicat Georgică Cornu au fost clasate: „Mă bucur din suflet!”

Marina Almășan a făcut un anunț important pe Facebook. Prezentatoarea le-a spus prietenilor virtuali și fanilor săi că au fost clasate două dosare importante în care a fost implicat partenerul ei de viață, omul de afaceri Georgică Cornu. Vedeta se bucură de faptul că numele bărbatului de lângă ea a fost „curățat” după aflarea adevărului.

Marina Almășan nu și-a pierdut niciodată încrederea în nevinovăția omului de lângă ea și l-a susținut până în pânzele albe. Vedeta a anunțat că cele două dosare în care omul de afaceri Georgică Cornu a fost acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani au fost clasate. Marina Almășan a mai afirmat că dosarele era fabricate și că există oameni care au vrut să îl distrugă cu tot dinadinsul pe Georgică Cornu.  (Citește și Marina Almășan a aflat secretul celebrei Sarah Brightman)

„Sper că oamenii care ți-au pus la cale distrugerea să plătească!”

„Astăzi este o zi importantă pentru un om foarte apropiat mie: au fost clasate două dosare importante dintre cele fabricate omului de afaceri Georgică Cornu de către minunata Justiție Română, și cu care acesta se luptă de peste 6 ani. Dosarele au fost CLASATE, cu precizarea că faptele ( evaziune fiscală si spălare de bani – n.a.) NU EXISTĂ!!! Prin urmare, “infractorul Georgică Cornu” va rămâne curând un vis urât, un coșmar infricoșător, căzând astăzi, iată, alte noi redute ale sale..
Felul în care Justiția Română a distrus vieți, nu mi-este deloc străin, pentru că in toți acești ani am fost martora – de aproape – a modului în care minciuna ordinară și manipularea pot pune cătușe, pot arunca în arest, pot umili oameni nevinovați, distrugându-le sănătatea, afacerile, viața personală.

Mă bucur din suflet, Georgică, pentru această nouă izbândă a ta și mai ales mă bucur că, în pofida tuturor presiunilor exterioare, nu am incetat niciodată să cred în nevinovăția ta! Sper ca oamenii care ți-au pus la cale distrugerea – ție și atâtor altora ca tine – să plătească pentru abuzurile fără limite!  In ceea ce mă privește, te voi ajuta să-ți recâștigi respectul și prețuirea celor din jur, reparația morală a imaginii tale, distrusă de niște netrebnici!”, a scris Marina Almășan pe Facebook.