Mario Fresh a vorbit despre partidele de amor cu Alexia: „Dacă vorbim de virgini…”

Publicat: 14/11/2018 | 14:25

Își trăiesc povestea de iubire la mii de km distanță, dar Mario Fresh și Alexia Eram rezistă! Cei doi încearcă să-și ocupe timpul liber cum pot până se revăd. Recent însă artistul a vorbit pe șleau despre partidele de amor cu fiica Andreei Esca. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

În această toamnă, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a plecat la studii în Marea Britanie, acolo unde urmează cursurile renumitei University for the Creative Arts. Cu toate acestea, fiica Andreei Esca vine în România de câte ori poate pentru a petrece timp cu familia, dar și iubitul ei.

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație la distanță și fac tot posibilul să-și ocupe timpul liber cum pot pentru ca zilele sa nu mai pară atât de lungi în lipsa celuilalt. Artistul este extrem de activ și petrece mult timp la sală, dar și în studioul de înregistrări. Pe de altă parte, Alexia Eram își petrece timpul între facultate și hobby-uri. Recent, fiica Andreei Esca și-a descoperit pasiunea pentru artă. (CITEȘTE ȘI: MARIO FRESH ȘI ALEXIA ERAM SE PREGĂTESC DE NUNTĂ! ”O SĂ FIE ALTCEVA. AM CEVA ÎN CAP”)

Alexia Eram și Mario Fresh își ocupă timpul liber

Mario Fresh, despre partidele de amor cu Alexia Eram

Pe fondul unei dispute cu un blogger, Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care reacționează într-un mod neașteptat. Versurile sunt mai mult decât explicite și fac referire la relația intimă pe care o are cu fiica Andreei Esca. (VEZI ȘI: FIICA ANDREEI ESCA S-A ÎNTORS DE LA STUDII ȘI… CUM I-AM FOTOGRAFIAT LA 4 DIMINEAȚA PE ALEXIA & IUBITUL MARIO FRESH)

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh, în versuri. Apoi, cântărețul a vorbit și despre partidele de amor cu Alexia Eram, din cauza faptului că bloggerul l-a acuzat că nu a avut activitate sexuală, în cei trei ani de relație cu Alexia Eram. „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a răspuns Mario Fresh bloggerului. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)