Mario Iorgulescu și-a revenit! Famila i-a ascuns că l-a omorât pe Dany Vicol și va chema un…

Publicat: 19/09/2019 | 18:52
Mario Iorgulescu și-a revenit! Famila i-a ascuns că l-a omorât pe Dany Vicol și va chema un…

Mario Iorgulescu începe să-și revină, după accidentul grav petrecut acum 10 zile și în urma căruia șansele de supraviețuire ale băiatului șefului Ligii avea șanse mici de supraviețuire.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă şi starea sa de sănătatea se îmbunătățește. Familia lui Mario Iorgulescu tocmai a primit vestea de la Spitalul Elias. Gino Iorgulescu a izbucnit imediat în lacrimi. Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario Iorgulescu s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi. El își aduce aminte că a făcut accident, însă familia acestuia a căzut de acord să nu-i comunice momentan faptul că un tânăr de 24 de ani, Dany Vicol, a murit, scrie redactia.ro. 

CITEȘTE ȘI: UN PREOT A FOST VĂZUT ÎN FAȚĂ SALONULUI ÎN CARE MARIO IORGULESCU SE LUPTĂ CU MOARTEA! VEŞTILE NU SUNT DELOC BUNE

Mai mult, Gino Iorgulescu vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

Mario Iorgulescu și-a revenit! Cum a fost văzut în salon

Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos după accidentul rutier teribil, produs în urmă cu aproape două săptămâni, când un tânăr de vârsta lui a murit. Potrivit celor mai noi informații, băiatul lui Gino Iorgulescu răspunde tratamentului administrat de medicii care se luptă de zile bune să îl țină în viață. Iar acest lucru nu reprezintă singura veste bună pentru tânăr și părinții lui!

Mario Iorgulescu și-a revenit în spital, dar nu i s-a spus că a omorât un tânăr

NU RATA: VĂRUL CONDAMNAT PENTRU CRIMĂ AL LUI DANY VICOL A JURAT SĂ SE RĂZBUNE PE MARIO IORGULESCU: ”DINTE PENTRU DINTE! DACĂ AJUNGE LA ÎNCHISOARE, ÎL…”

octorii de la Spitalul Elias au fost surprinși, miercuri, când au observat Mario Iorgulescu a început să reacţioneze la medicamente. În plus, tânărul ar fi mişcat mâna, acest lucru însemnând că organismul lui se luptă să reziste, relatează jurnaliștii de la prosport.ro. Timp de 10 zile, fiul lui Gino Iorgulescu nu a făcut nicio mişcare pe patul de la Terapie Intensivă.

VEZI AICI: MARIO IORGULESCU, PE RINGUL DE DANS ÎNAINTE DE ACCIDENT! IMAGINI NEMAIVĂZUTE CU TÂNĂRUL

Într-un comunicat oficial făcut public săptămâna trecută de reprezentanții Spitalului Elias se arătau următoarele aspecte în legătură cu starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu: “Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.