Marius Vecerdea deține afaceri dubioase în SUA! Informații-bombă despre contestatarul lui Ion Țiriac și al Federației Române de Tenis

Publicat: 14/01/2020 | 18:29

Marius Vecerdea, fost candidat la președinția Federația Română de Tenis, ar deține afaceri dubioase în Statele Unite ale Americii. Surse din anturajul contestatarului lui Ion Țiriac și al Federației Române de Tenis au dezvăluit informații-bombă despre problemele pe care acesta le are în țara făgăduinței.

Citește și: Lovitură în instanță pentru Marius Vecerdea în dosarul privind înscrierea noilor membri din conducerea Federației Române de Tenis. Vecerdea, scos cu forța din sala de judecată de gardieni

Marius Vecerdea ar deține afaceri dubioase în SUA

În vârstă de 45 de ani, numele antrenorului de tenis din Sibiu a apărut în dosarele din instanțele mai multor comitate ale statului Florida. Conform unor date oficiale din cadrul sistemului de Justitie american, motivele sunt diferite, iar printre acestea se numără: proceduri de divorț, faliment, acțiuni pentru colectarea datoriilor sau evacuare, dar și încălcarea unor reguli de circulație în 2013, relatează jurnaliștii de la prosport.ro.

Există posibilitatea ca Marius Vecerdea, în mod direct sau prin interpuși, să dețină în continuare bunuri și afaceri în SUA. În calitate de președinte al clubului de tenis Palmira din România menține relații cu SUA prin intermediul “Palmira Annual” – tabere de tenis organizate în Florida. Veniturile sale sunt aparent modeste… însă, în realitate, lucrurile stau altfel! Și asta pentru că sumele pe care finul președintelui Klaus Iohannis le are în conturi nu sunt tocmai mici.

Citește și: Marius Tucă îi răspunde foarte dur lui Marius Vecerdea: „N-am auzit până acum pe cineva să urecheze public un sportiv”

Marius Vecerdea pare să dețină mai multe adrese în Florida, începând de la sfârșitul lui 1998: aici sunt incluse  domicilii în Palm Beach, St. Lucie și Broward. Potrivit sursei citată mai sus, legăturile contoversatului antrenor de tenis sunt extinse și în Carolina de Sud sau Nevada.

Află de pe prosport.ro istoricul “afacerilor” lui Marius Vecerdea în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Marius Vecerdea, fost candidat la președinția FRT, atac josnic la Simona Halep

 

Citește și...