Mary de la Puterea Dragostei, mărturisire-bombă: “Sunt gravidă!”

Publicat: 03/11/2019 | 10:13

Mary de la “Puterea Dragostei” a făcut o mărturisire-bombă în timpul unei filmări! “Sunt gravidă!” – este replica blondei către iubitul ei, Robert, care era la volan. Partenerul de viață al tinerei s-a blocat când a avut această veste, mai ales că el își dorește foarte mult să devină tătic.

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei a confirmat relația cu artistul Culiță Sterp. Motivul pentru care cântărețul nu și-a asumat public totul

Mary de la “Puterea Dragostei”, mărturisire-bombă: “Sunt gravidă!”

Marinela Mavrodin, una dintre fostele concurente de la “Puterea Dragostei”, a făcut publică o înregistrare savuroasă. În imagini, ea apare în timp ce se afla în dreapta lui Robert, care conducea spre casă… și, la un moment dat, blonda spune cu bucurie în glas și zâmbetul pe buze: “Sunt gravidă!”. După această mărturisire, ea îndreaptă imediat camera spre iubitul ei pentru ca toată lumea să vadă cum reacționează la auzul acestui anunț.

Pe chipul tânărului se poate citi surprinderea totală, însă, după câteva secunde se risipește, pentru că iubita lui începe să râdă, lăsând să se înțeleagă că a fost doar o glumă. “S-a speriat!”, a afirmat ulterior Mary. Marinela Mavrodin este una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, al patrulea sezon

Citește și: Doliu la Puterea Dragostei de la Kanal D! „Băi, dar voi nu vă întrebați de ce nu e Andra cu voi?”

La scurt timp după ce au părăsit casa “Puterea Dragostei”, Mary și Robert au fost invitați la “Teo Show. Ei au spus atunci că vor o familie, dar mai târziu, pentru că acum este mult prea devreme pentru un pas atât de important. Mary și Robert sunt fericiți împreună, dar deocamdată nu se gândesc să-și întemeieze o familie.

Mary: Nu sunt însărcinată! El a făcut glumițe că își dorește un copil și probabil de acolo au tras oamenii concluzia asta.

Robert: Nu e însărcinată! E foarte repede! Nu se pune problema!

Mary: Nu sunt pregătită, pentru că nu știu să calc. Trebuie să știi să calci, să faci de mâncare. Nu știu să-i calc cămășile la dungă.

Citește și...