Mașină în flăcări pe A2! Autoturismul a fost scos de pe carosabil și se așteaptă intervenția pompierilor

Autor:
Publicat: 25/07/2020 | 17:47
Mașină în flăcări pe A2! Autoturismul a fost scos de pe carosabil și se așteaptă intervenția pompierilor

Un incident neplăcut are loc în aceste momente pe A2, la kilometrul 77, pe drumul către Constanța. Un autoturism a fost cuprins de flăcări.

Din senin, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni tehnice, un autoturism a fost cuprins de flăcări. În mașină se afla doar șoferul, care imediat ce a sesizat problema a scos autoturismul de pe carosabil. Acesta a tras mașina într-o parcare și așteaptă intervenția pompierilor.

Din păcate pentru conducătorul autoturismului nimeni nu a fost dispus să îl ajute. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! A PLECAT CU FURTUNUL DE LA POMPA DE BENZINĂ, PE A2. MARTORII AU FUGIT ÎNGROZIȚI. VIDEO)

Trei accidente pe A2

Pentru că este weekend drumul spre mare a fost destul de aglomerat astăzi, așa că accidentele nu au întârziat să apară. Doar astăzi au avut loc trei accidente rutiere, la scurt timp unul după altul. (VEZI ȘI: SCENE DE GROAZĂ PE LITORAL! UN ADOLESCENT A FOST GĂSIT MORT ÎN SUBSOLUL UNUI RESTAURANT. CE AU STABILIT MEDICII DUPĂ CE I-AU ANALIZAT TRUPUL | VIDEO)

Primul accident a avut loc la kilometrul 33 și au fost implicate cinci persoane. Una dintre ele a ajuns la spital, iar celorlalte le-au fost acordate îngrijiri la fața locului.

Cel de-al doilea accident rutier a avut loc la kilometrul 112 și au fost implicate trei mașini. Nu mai puțin de 18 persoane au avut de suferit, iar patru dintre ele au fost rănite. Coloana de mașini formată în urma incidentului s-a întins pe șapte kilometric.

Ultimul din seria accidentelor s-a produs la kilometrul 93. Au fost doi răniți ușor, între care un copil de 10 ani, care a ajuns la spital. 16 persoane au fost implicate, dar nu au fost rănite.