”Mayweather” al României, arestat pentru trafic de droguri! Rețeaua ”Pugiliștii” alimenta Bucureștiul cu heroină

Publicat: 29/03/2019 | 22:50

Petrică Paraschiv a fost primul campion mondial român la box profesionist. Aceasta are însă grave probleme cu legea. Cel poreclit ”Mayweather” al României a fost arestat pentru trafic de droguri. Era membru de bază în rețeaua ”Pugiliștii”, care alimenta Bucureștiul cu heroină. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În vârstă de 48 de ani, Petrică Paraschiv, fost campion la box în 1995, când a câștigat centura WBA Penta-Continental, a fost reținut, vineri, de oamenii legii. Este acuzat de trafic de droguri, mai exact heroină și metadonă. Următoarele zile le va petrece în arest. Nu este pentru prima oară când ex-pugilistul are probleme cu poliția.

(VEZI AICI: ROMÂNCELE LUI MAYWEATHER RUPT TĂCEREA: ”ADEVĂRUL E CĂ FLOYD…”)

Persoane reținute pentru trafic de metadonă și heroină

În decembrie 2016, a ajuns pe mâna poliției din Italia pentru furt, după ce a fost prins în timp ce încerca să sustragă geanta unei femei în apropierea gării din San Pietro. A scăpat atunci cu bine, dar acum problemele cu care se confruntă sunt mai mult decât serioase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale din doarul întocmit, în primă fază, de procurorii DIICOT.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ilfov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc și operaţiuni ilegale cu produse psihoactive. Șase persoane au fost arestate preventiv.

În perioada 27 – 28 martie 2019, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 14 percheziții, în București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și de efectuare de operaţiuni ilegale cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, efectuate pe străzile Anton Pann, Romulus și Parfumului din Sectorul 3, au fost descoperite diferite cantități de substanțe psihoactive, pentru care persoanele bănuite nu ar fi deținut autorizație, știind că substanţele respective sunt susceptibile de a avea asemenea efecte, precum și peste 19.000 de lei.

Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate 49 de comprimante de metadonă, peste 25 de grame de heroină și 887 de grame alpha – PHP.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2018 – martie 2019, persoanele în cauză, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, în mod direct sau prin intermediul altor persoane, ar fi vândut produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și droguri de mare risc (heroină).

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de șase persoane și măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de alte trei.

Persoanele reținute au fost prezentate Tribunalului București, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile”, au notat procurorii.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”)

Rețeaua ”Pugiliștii”

De precizat că suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Tehnic și de Criminalistică D.I.I.C.O.T., precum și al jandarmilor. Din grupare, denumită rețeaua ”Pugiliștii”, făcea parte și Petrică Paraschiv, primul român campion mondial la box profesionist.

Fostul sportiv a ajuns pe mâna poliției ca urmare a sesizărilor făcute de cetățenii din zona Traian – Piața Unirii din Capitală, cu privire la activitatea de trafic de droguri. Din grupare fac parte mai mulți membri care au practicat sau care, încă, practică boxul.

(BREAKING NEWS: CONDAMNARE-BOMBĂ PENTRU TRAFICANTUL DAN CHIORU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...