Acasă » Exclusiv » Mega-scandalul continuă! Fiica unui milionar din fotbal, acuze fără precedent la adresa fostului soț! ”Mi-a spart borcane în cap”

Mega-scandalul continuă! Fiica unui milionar din fotbal, acuze fără precedent la adresa fostului soț! ”Mi-a spart borcane în cap”

De: Răzvan Scarlat 23/02/2024 | 23:40

Mega-scandal în familia unui milionar din fotbalul românesc. Anița, una dintre fiicele lui Marin Condescu, îl „pulverizează”, din nou, pe fostul soț, Cristian Cârstoiu, pe care îl acuza, printre altele, de tentativă de omor. În plus, ex-ginerele celui care tăia și spânzura în urmă cu mai mulți ani la Pandurii Târgu Jiu ar fi încercat să o distrugă pe mama copilui său, încercând să-i planteze droguri în apartamentul din Pipera în care locuiește cu minorul. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și informații șocante.

Anița, una dintre fiicele lui Marin Condescu, susține că, pe parcursul a mai multe luni, ea și minorul ar fi fost urmăriți prin intermediul unei camere video montată pe tocul ușii unui apartament vecin cu al ei, dar direcționată pe ușa imobilului unde locuia împreună cu copilul. Ar fi fost deschis dosar penal, însă femeia, în calitate de parte vătămată, nu ar fi fost chemată să dea o primă declarație. Este, totuși, sigură că indivizii care erau erau cu ochii pe ea ar fi fost coordonați de fostul soț.

Hărțuită, urmărită și amenințată

De altfel, potrivit Aniței, Cirstian Cârstoiu nu ar fi la prima abatere de genul hărțuirilor, urmăririlor și amenințărilor. În trecut, afaceristul ar fi apelat inclusiv la detectivi particulari pentru a o urmări, pas cu pas, pe mamă și copil. Ar exista inclusiv dosare penale, pe care poliția le-ar ignora, susține fiica milionarului din fotbal.

(VEZI AICI: MEGA-SCANDAL ÎN FAMILIA UNUI MILIONAR DIN FOTBALUL ROMÂNESC! ”ÎȚI SPARG UȘA, ȘANTAJISTO! SCRIE ÎN DOSARE CĂ ÎȚI TĂIAI VENELE!”)

Plănuia să-i planteze droguri în apartament?!

Totodată, Anița mai arată că mesajele transmise de către Cristian Cârstoiu ar conduce la ideea unei înscenări, prin comiterea unor infracțiuni ce ar fi avut ca scop efect „obținerea copilului de către fostul soț, după plantarea unor droguri în apartamentul mamei, cu decăderea sa imediată din drepturi, pe motiv de deținere droguri, ca ulterior, fostul soț să o poată șantaja pe mamă cu propriul său copil, scopul fiind transferul de proprietate al unor bunuri ce aparțin Aniței, în urma unui partaj voluntar încheiat notarial încă din anul 2012”.

Anița și fostul ei soț, Cristian Cârstoiu, sunt în conflict deschis
Anița și fostul ei soț, Cristian Cârstoiu, sunt în conflict deschis

Anița, fiica lui Marian Condescu: „Mi-a spart niște borcane în cap, de față cu copilul”

În acest sens, pe 23 mai 2023, fiica lui Marin Condescu susține că unul dintre apropiații lui Cristian Cârstoiu ar fi folosit o serie de fumigene pe scara blocului bătând la ușa Aniței “să-i comunice că este un posibil incendiu”. Femeia consideră că, de fapt, s-ar fi urmărit plasarea de droguri în apartamentul său, o dată cu „evacuarea din casă”. Ar fi fost chemați pompierii prin serviciul 112, dar și polițiști din Secția 2, dar nu s-ar fi prelevat probele incriminatorii.

Am făcut eforturi disperate să nu fac public informații ce țin de viața privată și aspecte ce fac obiectul unor cercetări penale de amploare, având în vedere situația delicată cu divorțul de fostul soț, să fac față eu și copilul agresiunilor sale constante – inclusiv o tentativă de omor, urmată de plângere penală în acest context, pentru care și pe această cale solicit respectuos ca polițistul de caz de la Poliția Voluntari cât și procurorul care se ocupa de dosarul în spetă să dea mai mare urgență cazului și rezolvării acestuia, faptul ca mi s-au spart niște borcane în cap, în curtea școlii de față cu propriul copil, părinți și copiii acestora, e foarte grav și puteam să fiu chiar moartă la acest moment”, a declarat fiica lui Marin Condescu pentru CANCAN.RO.

Cristian Cârstoiu, acuzat de fosta soție că ar fi violent
Cristian Cârstoiu, acuzat de fosta soție că ar fi violent

(VEZI AICI: CELEBRA ACTRIȚĂ A AVUT O RELAȚIE DE COȘMAR CU FIUL EI, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE. INJURII, AMENINȚĂRI, VIOLENȚE DE NATURĂ VERBALĂ, FIZICĂ ȘI… „MOTIV ÎNTEMEIAT SĂ MĂ OMOR!”)

Plină de sânge, ar fi ajuns la spital

În sprijinul propriilor afirmații, Anița ne-a pus la dispoziție și o filmare, în care fostul soț se îndreaptă amenințător spre ea adresându-i injurii greu de reprodus, după care o lovește în cap cu o sacoșă, chiar în fața școlii, de față cu propriul lor copil. După incident, agenții de la Poliția Voluntari l-ar fi lăsat liber pe Cristian Cârstoiu și ar fi luat minorul – martor la incident – cu ei în mașină și transportat la secție. Acolo ar fi stat până când fiica lui Marin Condescu ar fi luat taxiul din spital și ar fi ajuns să-l ridice pe copil.

Anița Cârstoiu ar fi ajuns la spital în urma unui incident cu fostul soț
Anița Cârstoiu ar fi ajuns la spital în urma unui incident cu fostul soț

După incident, femeia ar fi cerut ordin de protecție față de Cristian Cârstoiu, dar cererea nu i-ar fi fost acceptată. În fața magistraților, omul de afaceri ar fi susținut că ar fi lovit-o cu o sacoșă în care se aflau jucării de pluș pentru minor, în niciun caz borcane.

(NU RATA: CONTINUĂ DISPUTA PENTRU CUSTODIA RITEI, FIICA RONEI HARTNER! CE A SCRIS VEDETA ÎN TESTAMENT, DE FAPT)

Fiica lui Marin Condescu ar fi făcut, în cele din urmă, apel și ar fi avut câștig de cauză. Instanța ar fi emis un ordin de protecție pe două luni și cu efect al încălcării direct închisoare între 6 luni și 2 ani.

Minorul ar refuza să-și vadă tatăl

În dosar, Anița mai arată că pe 16 octombrie 2022, Cristian Cârstoiu ar fi mers să-și vadă copilul, dar când ar fi ajuns în fața porții casei ar fi folosit un limbaj injurios, coroborat cu un comportament nepotrivit. Ar fi existat mai multe episoade în care afaceristul ar fi vrut să-l vadă pe minor, dar acesta nu ar fi dorit să interacționeze, sub nicio formă, cu părintele său.

În continuare, CANCAN.RO vă prezintă și o discuție între Anița și fostul ei soț, purtată prin intermediul WhatsApp.

Scandalul dintre părți este departe de a se fi încheiat, iar când va fi cazul CANCAN.RO va reveni cu noi detalii și informații. Deci, rămâneți poziții!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...