Mesajul Andreei Esca după revenirea la Pro TV + Reacția uluitoare a unui fan: ”Aveți grijă să…”

Publicat: 25/07/2020 | 13:27

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, le-a transmis un mesaj fanilor ei, după ce s-a vindecat de coronavirus, apoi a revenit la muncă. Unul dintre fanii ei a avut o reacție puțin deplasată.

CITEȘTE ȘI: TULBURĂTOR! ANDREEA ESCA ȘI-A SĂRBĂTORIT FIUL, ARIS, ÎN ZIUA ÎN CARE STOMATOLOGUL LOR ERA ÎNGROPAT! MURISE DE CORONAVIRUS

”Pansamentul pentru orice este dragostea! Mulțumesc!”, a scris Andreea Esca în dreptul unei fotografii cu ea, sugestivă. Imediat au apărut reacțiile, în cele mai multe urându-i-se vedetei de la Pro TV multă sănătate. ”Să nu uiți că indiferent câți oameni răi întâlnești, sunt multi cei çare te iubesc! Lor să le dai puterea!”, ”Sănătate multă, Andreea, ție și familiei tale!”, ”Ai toată admirația mea pentru ceea ce ești, reprezinți si realizezi!”, ”Ești minunată și special, ignoră pe unii care nu pot ajunge la nivelul tău”, sunt mesajele pe care le-a primit. Alea de bine.

Pentru că înaintea acestora, cineva a vrut să fie, oarecum, enigmatic. ”Doamna Esca, să aveți grijă să nu mai luați corona după Instagram”, a scris un internaut, lăsând de înțeles că el nu crede că Andreea Esca ar fi fost infectată cu noul coronavirus.

Mesajul Andreei Esca după ce a avut coronavirus și reacția dură a unei internaute

Adela Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, a criticat-o pe Andreea Esca, știrista de la Pro TV, pentru că a mers la petrecere și nu a purtat mască de protecție. Esca avea să dezvăluie, în interviul de pe postul din Pache Protopopescu, faptul că niciun participant la party nu este infectat, deci nu de acolo a luat virusul. Oare dacă în locul Andreei Esca era persoana X tot așa o compătimea lumea și o întelegea? Sau o linșa instant pentru că a fost la party și nu a purtat masca, adică fix ce nu avea voie să facă….cu atât mai mult fiind persoana publică.

NU RATA: MIHAI GĂINUȘĂ, DECLARAȚII INCISIVE LA ADRESA PREZENTATOAREI ANDREEA ESCA! CUM A UMILIT-O PE VEDETA DE LA PRO TV

Sau suntem doar niște ipocriți… ??? E retorică întrebarea… și din nou mă iertați că nu empatizez nici cu lacrimile ei. A suportat consecințele alegerii ei făcută în cunoștință de cauză. Nu a lovit-o o boală nemiloasă brusc și nedrept…

Așa că dacă tu alegi conștient să te expui în timpul unei pandemii, nu mai e loc de empatie. Ci poate de învățat niște lecții. Atat. Acum, hai cu pietrele și înjurăturile…”,au fostrândurile scrise pe pagina de socializare de Adela Chirică.