Mesajul pe care Andra i l-a transmis tenismenei Simona Halep, după ce a dansat și a cântat la concertul ei

Publicat: 20/11/2018 | 10:08

Andra a făcut public un mesaj extrem de emoționant adresat Simonei Halep, după ce îndrăgita tenismenă s-a numărat printre vedetele care au participat la spectacolul ei din weekend. Rândurile scrise de talentata artistă i-a făcut pe mulți dintre români să aibă lacrimi în ochi, iar unii dintre ei au lăsat comentarii la postarea sa.

Citește și: Andra a mărturisit care este secretul frumuseții ei! Trucuri pentru un ten perfect

Andra, mesaj emoționant pentru Simona Halep după ce a dansat și a cântat la concertul ei

După ce Simona Halep a cântat și a dansat la spectacolul Andrei, care a avut loc în urmă cu câteva zile, cântăreața a urcat pe o rețea de socializare o poză în care apare alături de liderul mondial WTA, iar în dreptul său a așternut o descriere foarte frumoasă.

“Simbolul național ar putea fi o rachetă de tenis. Pentru că de când e Simona pe teren, ne-am simțit mai mândri că niciodată că suntem români! O campioană de notă 10, Simona Halep!”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Citește și: FOTO. Ce reacție a avut Simona Halep după prima ninsoare serioasă din București

Fanii celor două vedete s-au întrecut în declarații de iubire pentru ele.

Două exemple demne de urmat ale României ce ne-au făcut mereu să fim mândri ca suntem români! Transmiteți în sufletele noastre multă iubire, recunoștință și mândrie! Mândru de voi! 🇹🇩❤️👏 Te pup și îmi e dor de tine, Andra! 😢❤️”, “ Superbe, pupici! Succes! Vă iubim!”, “Poate două dintre cele mai frumoase și de succes femei din România care au în comun pielea de găină a românilor: Andra atunci când ne încântă cu vocea, iar Simona cu fiecare meci pe care îl joacă. 😘😍”, “Sunt fană pe viață a Simonei, iar de tine Andra… ce să mai zic! Vă iubesc pe amândouă! 💙💛”, “Două stele prețioase!!! Vă iubesc!!😍😍🤗🤗😘😘 sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut acum de Andra Măruța: “Îmi vine să plâng. Am aflat de curând că…”

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...