Mihaela Moise s-a măritat sâmbătă. Ce rochie de mireasă a purtat fosta iubită a lui Luis Lazarus

Publicat: 10/03/2019 | 09:25

Pentru Mihaela Moise data de 9 martie 2019 va rămâne una extrem de importantă: este ziua în care și-a botezat fiica, dar și ziua în care a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Fosta jurnalistă și tatăl micuței Katia s-au căsătorit, iar alături le-au fost rudele, dar și mulți prieteni. Fosta iubită a lui Luis Lazarus și-a ales o ținută superbă în ziua în care a mers în fața altarului, unde i-a jurat iubire și credință pentru totdeauna alesului inimii sale.

Mihaela Moise și Vali Crângașu s-au căsătorit

Oficial, Mihaela Moise a devenit soția lui Vali Crângașu ieri. Dacă atunci când a mers în fața ofițerului de stare civilă, ea avut o ținută albă simplă, seara a strălucit într-o rochie albă de mireasă stil prințesă, care i-a evidențiat talia cu o fundă neagră. Nașii lor de nuntă sunt Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi – în această după-amiază, actrița a dat vestea cea mare: este însărcinată pentru prima dată!

Citește și: Primele imagini cu burtica de gravidă a Dianei Dumitrescu

În dreptul unei poze postată după cununia civilă, Mihaela Moise a scris simplu: „❤️ #famcrangasu”. Nașul fetiței vedetei a fost Cătălin Botezatu, iar nașa, îndrăgita actriță Diana Dumitrescu.  Mihaela Moise a devenit mămica unei fetițe pe nume Katia Dimitria Elena în luna noiembrie a anului trecut.

Cristina Șișcanu și Mihaela Moise. Sursa foto: Instagram

Fosta jurnalistă  avut probleme serioase cu tenul înainte de cele două mari evenimente importante din viața ei, pentru că s-a stresat cu pregătirile. “Le mai arăt oamenilor ce pățesc de la stres. Îmi ieșise și la gură și toată zona plină de coșuri după naștere. Am făcut tratamente la salon și am scăpat. Fetele s-au gândit să îmi facă petrecerea burlăcițelor, mergem la un club, după cununia civilă. Ele săracele îmi ziceau de mult să mergem, dar n-am avut timp. Sper să mă întorc până la nuntă. O să beau alcool, acum sar toate că vai alăptez, nu îi dau în ziua aia, ce dacă. Jur că aș bea și spirt, abia aștept să beau și să mă distrez”, a povestit Mihaela Moise în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Mihaela Moise a devenit pentru prima dată mămică anul trecut

Mihaela Moise a adus-o pe lume pe fiica ei pe 17 noiembrie 2018. Micuța a fost numită Katia Dimitria Elena. Vedeta a primit inelul de logodnă cu câteva zile înainte să nască, iar Vali a îngenuncheat în fața ei și a formulat întrebarea la plural, asta înseamnă că a întrebat-o atât pe vedetă, cât și pe micuța lor care era pe atunci în pântece dacă își doresc să își petreacă restul zilelor împreună.

Vedeta și tatăl fetiței sale, Vali Crângașu, s-au căsătorit pe 9 martie 2019. “Cununia o facem anul acesta, iar botezul la anul. Naşul fetiţei va fi Cătălin Botezatu. Minunea noastră se va numi Katia Dimitria Elena – prenumele mamei mele, al mamei iubitului meu şi Katia, de la naş. Săptămâna trecută mi-a venit ideea cu prenumele Katia”,a declarat bruneta în cadrul unui interviu acordat în luna august pentru spynews.ro.

Citește și...