Diana Dumitrescu e însărcinată: “S-a întâmplat o minune”. Prima poză cu burtica

Publicat: 10/03/2019 | 12:55

Bucurie fără margini în familia actriței Diana Dumitrecu și a soțului ei, Alin Boroi! Frumoasa blondă este însărcinată pentru prima dată și a ținut sarcina ascunsă până azi. Apropiații și fanii vedetei s-au bucurat nespus de mult pentru ea și partenerul său de viață.

Citește și: Diana Dumitrescu și-a cumpărat mașină de 80.000 de euro și 2, 5 tone, cu banii primiți la nuntă

În vârstă de 35 de ani, Diana Dumitrescu a dezvăluit astăzi, într-o postare făcută cu puțin timp înainte de ora 13:00, că este însărcinată. Ea a postat o poză realizată la petrecerea care a urmat după nunta Mihaelei Moise. Imaginea emoționantă în care își ține mâna stângă protectiv pe burtică a fost însoțită de un mesaj în care a împărtășit că experiența unică pe care o trăiește a devenit realitate într-un moment în care ea și soțul său, Alin Boroi, nici nu visau.

“S-a întamplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne așteptam mai puțin! ❤️
#35andstillfabulousmomtobe
#happygirlinlovecelebrating #lifelikearoséchampagne”, a scris actrița când a făcut publică imaginea pe rețelele de socializare.

Citește și: Cine a ajutat-o pe Diana Dumitrescu să scape de depresie: ”Am avut mare noroc cu…”

Apropiații cuplului, dar și fanii s-au întrecut în mesaje de felicitare și urări. Felicitări!!! Sarcină ușoară ?”, “În sfârșit, s-a întâmplat minunea! Felicitări!”, “Felicitări, suflet frumos”, “Dumnezeu să vă binecuvânteze. Mulți pupici.?”, “Felicitări! Sănătate ție și bebelușului!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu goală! Blonda a pozat fără lenjerie

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 în Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.

Citește și...