Mihai Bendeac îi înlocuiește pe Răzvan Simion și Dani Oțil la “X Factor”

Publicat: 05/07/2018 | 12:57

La mai puțin de trei luni după ce Răzvan Simion și Dani Oțil au anunțat că nu vor fi la cârma emisiunii “X Factor” s-a aflat cine le ia locul! Este vorba despre carismaticul actor Mihai Bendeac. O sursă apropiată artistului, care e jurat la “iUmor” a făcut declarații despre decizia producătorilor de la show-ul de talente.

Citește și: Mihai Bendeac, la momentul adevărului. De ce a acceptat să fie cavaler de onoare la nunta Deliei Matache

Mihai Bendeac le ia locul lui Răzvan Simion și Dani Oțil la “X Factor”

Emisiunea de talente unde sunt jurați Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică Jr. și Carla’s Dreams va fi prezentată de Mihai Bendeac. Potrivit unui prieten de-al acestuia, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea, actorul este în grațiile șefilor.

Citește și: Oare de asta l-a lăsat Roxana Vancea? Care este fetișul secret al lui Mihai Bendeac în pat

Filmările bat la uşa celui de-al treilea proiect de televiziune de succes în care e implicat Mihai Bendeac, după emisiunea “iUmor” şi serialul “Băieţi de oraş”.

“Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X- Factor». Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams. Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1”, a povestit o sursă apropiată actorului, potrivit Click!

Citește și...