Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat, la 9 luni de la divorț. Cum și-a adus actorul soția înapoi

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 10:49
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat, la 9 luni de la divorț. Cum și-a adus actorul soția înapoi

În urmă cu 9 luni, showbizul era zguduit de o veste neașteptată. Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi, își spuneau adio și totul părea cum nu se poate mai clar între ei: nu mai exista cale de împăcare și fiecare dintre ei mergea pe drumuri separate. Ei bine, timpul a trecut și se pare că ideile și sentimentele s-au mai schimbat!

La 9 luni de la divorț, Mihai Mitoșeru și Noemi s-au împăcat. Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, actorul și-a iertat soția după ce aceasta a avut o relație în aceste luni cu un pilot, iar Noemi s-a întors în apartamentul în care locuiau împreună.

“Au stat o periodă departe unul de celălalt și nu au avut cum să se vadă, pentru că ea a fost plecată mereu cu job-ul (n.r: este stewardesă). După izbucnirea pandemiei, zvorurile au fost anulate, așa că Noemi a rămas acasă la mama ei. Încetul cu încetul a început să reia legătura cu Mihai, el fiind cel care a făcut primul pas. Apoi s-au întâlnit, au stat de vorbă și și-au dat seama că încă mai există sentimente între ei. Așa că fiecare i-a iertat celuilalt escapadele amoroase de după divorț, și-au făcut promisiuni și au luat-o de la capăt. El este extrem de încântat, pe ea o văd ceva mai rezervată, ne rugăm la Dumnezeu să rămână împreună pentru că nu vrem să îl mai vedem pe Mihai atât de dărâmat”, au declarat surse din anturajul acestuia, pentru sursa citată.

Ce spunea Mihai Mitoșeru, despre despărțirea de Noemi

Acum 9 luni, Mitoșeru era extrem de afectat din cauza faptului că soția lui avea o relație cu un coleg de muncă, pilot. În timp ce actorul își dorea o familie, despre Noemi spunea că intrase într-o criză.

“Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei”, a scris Mihai Mitoșerul pe contul său de socializare, la momentul respectiv.