Mihai Mitoșeru, vizitat în spital de fosta soție, Naomi. Mama prezentatorului a suferit un șoc: “Eram în mașină, am crezut că mor”

Publicat: 03/07/2020 | 12:22

Mihai Mitoșeru a fost vizitat în spital de fosta soție, Naomi, care a venit într-un suflet să afle cum se simte cel alături de care visa să rămână întreaga viață. Aceasta a asistat la o discuție serioasă purtată de fostul ei soț cu unul dintre medicii spitalului în care a fost operat. Mama prezentatorului de la Kanal D a fost la un pas să facă un atac de panică în clipa în care a fost sunată de acesta și i-a spus că trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Citește și: Avem diagnosticul pe care medicii i l-au pus lui Mihai Mitoșeru și primele imagini filmate după intervenția chirurgicală

Mihai Mitoșeru, vizitat în spital de fosta soție, Naomi

Naomi s-a îngrijorat foarte mult ieri, după ce a aflat că Mihai Mitoșeru a suferit o operație delicată și a mers cât de repede a putut la el la spital. Martorii la revederea lor au dezvăluit că fosta soție a prezentatorului a fost foarte atentă la discuția pe care acesta a purtat-o cu un doctor, inclusiv la recomandările primite, relatează spynews.ro. Potrivit declarațiilor făcute de Camelia Mitoșeru, fiul ei a fost deja externat și va reveni peste 10 zile la un control.

Nu rata: Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, reacție furibundă la două luni de la divorț. Noemi a făcut totul public

Mama lui Mihai Mitoșeru a suferit un șoc în clipa în care a aflat despre operația fiului ei

Ieri, la scurt timp după ce a aflat că trebuie să intre în sala de operații de urgență, Mihai Mitoșeru și-a sunat mama ca să îi spună diagnosticul primit și, astfel, aceasta să nu afle de la altcineva despre problema lui medicală. În cadrul unui interviu, Camelia Mitoșeru a mărturisit că a suferit un șoc în timpul discuției telefonice cu fiul său.

“Am primit un telefon de la el: «Mamă, să știi că trebuie să intru într-o operație, un cheag de sânge poate să-mi ajungă la inimă. Pot să mor ca tatăl lui Noemi». Eram pe stradă. M-am panicat, cum să nu mă panichez? Dar era cu Bahmuțeanca și ea e fata mea. Eram cu un prieten în mașină, am tras pe dreapta, am stat acolo până mi-a zis că a ieșit din operație. Am crezut că mor, am crezut că mor”, a povestit mama prezentatorului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Mihai Mitoșeru prezintă împreună cu Andreea Mantea emisiunea “Se strigă darul” care este difuzată la Kanal D© Facebook
Mihai Mitoșeru prezintă împreună cu Andreea Mantea emisiunea “Se strigă darul” care este difuzată la Kanal D© Facebook

Descoperă și: Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru a fost dată în judecată! Miza: 50.000 €