Mihai Mitoșeru și Noemi se împacă?! Ce spune prezentatorul: „Nu am divorțat. Ne vom…”

Publicat: 16/10/2019 | 15:37
Mihai Mitoșeru și Noemi se împacă?! Ce spune prezentatorul: „Nu am divorțat. Ne vom…”

Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, trebuiau să meargă la notar să semneze actele de divorț, deoarece hotărâseră de comun acord să se despartă. Numai că asta nu s-a mai întâmplat, potrivit spuselor lui Mitoșeru nu au avut timp, fiind amândoi ocupați, însă există și o posibilitate să se împace.

Cei doi urmează să se întâlnească și să hotărască ce decizie vor lua în cee ce privește căsnicia lor. Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie.

Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația,  a declarat Mihai Mitoșeru pentru VIVA!.

“NU MAI POT SĂ FAC PE PROSTUL (…) ŞI-A PUS SILICOANE ŞI…”

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015 cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.

Într-un mesaj postat pe contul lui de pe un site de socializare, prezentatorul de la Kanal D a explicat că el și Noemi o să își încheie socotelile în fața notarului. Din câte se pare, relația dintre cei doi s-a degradat în ultima perioadă, iar Noemi a decis să părăsească căminul conjugal în urmă cu trei luni. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU A RECUNOSCUT RELAŢIA CU MIHAI MITOȘERU! CUM S-AU COMBINAT CELE DOUĂ VEDETE TV: “AM STAT 6 ORE ÎN MAȘINĂ, NE-AM PUPAT, NE-AM CERTAT ŞI…”)

“Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?,  a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.