Mihai Trăistariu a dezvăluit cât este de dotat: “Vreau să fac și o melodie cu #”

Publicat: 27/01/2019 | 10:57

Mihai Trăistariu “s-a dezbrăcat” de secrete intime în cadrul unei emisiuni transmisă în direct la TV! Provocat, cântărețul a dezvăluit cât este de dotat, mai ales că în ultimii ani a stârnit multă vâlvă cu pozele în care apare doar în chiloți. Mărturisirea-bombă a artistului are loc la scurt timp după ce a anunțat că s-a înscris la preselecția Eurovision 2019 pentru Belarus.

Citește și: Mihai Trăistariu a recunoscut, în sfârșit! De ce nu poate avea o relație cu o femeie

Mihai Trăistariu a dezvăluit cât este de dotat: “Vreau să fac și o melodie cu #21”

Invitat în platoul emisiunii “Agenția VIP”, Mihai Trăistariu a acceptat provocarea lui Cristi Brancu! Prezentatorul TV și cântărețul au intrat într-un joc în cadrul căruia trebuia ca fiecare dintre ei să răspundă unor “întrebări cu greutate” apărute în showbizul românesc. În cazul în care refuzau să ofere un răspuns, ei erau nevoiți să bea diferite cocktailuri dezgustătoare… pentru unii. Printre acestea se numără: piciorușe de broască în suc de viermișori.

Printre întrebările la care Mihai Trăistariu a răspuns se numără: “Ce femeie din showbiz te-a dezamăgit în pat?” și “Care e mărimea penisului, în centrimentri?”.

Citește și: Mesajul uluitor primit de Mihai Trăistariu de la o fană: ”Se spune că ai o #@** mare şi gustoasă! Aş vrea să…” Cum a răspuns artistul

“La un moment dat, una îmi scrie pe Facebook. Cât o ai? Și eu îi scriu înapoi: 21. Și de atunci au început miștourile cu #21. Găsiți mii de articole. Vreau să fac și o melodie cu #21. (…).

Citește și: Am pus mâna pe mesajele intime dintre Mihai Trăistariu şi o fană: “O preferi sculată?”. Replica incendiară a femeii

Măi, nu m-a dezamăgit… Hai, pot să zic întrebarea?  Da’, dar există o problemă de sinceritate aici, că am discutat cu ea și am pus problema să nu mai vorbim despre asta la televizor. Și atunci există o femeie în showbiz cu care am fost, dar nu-i mai zic numele, că nu contează; atunci beau. Atunci zic întrebarea, nu-i mai zic numele , zic întrebarea ca să vadă lumea de ce nu am spus și explic de ce și beau totuși… Deci, era: «Ce femeie din showbiz te-a dezamăgit în pat?». Problema e că nu m-a dezamăgit, nu m-a dezamăgit, dar nu-i spun numele, pentru că am convenit împreună, pentru că deja e măritată și are familie și am zis: «Hai să nu mai zicem povestea asta că a fost deja pe presă». Nu m-a dezamăgit, doar că nu am mai continuat relația și atunci ce să facem…”, a dezvăluit Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: FOTO / Umblă vorba că Mihai Trăistariu are o „comoară” între picioare, iar adolescentele „se bat” în propuneri indecente ca să „i-o fure!”: „M-aş lăsa uşor pe «EA»”

În vârstă de 39 de ani, Mihai Trăistariu a spus și care este cea mai mare sumă pe care a câștigat-o de pe urma unui concert.

“În 2006 când am fost la Eurovision, piesa Tornero ajunsese hit internațional. Au vrut să cânt la Atena la Revelion. Am avut și în România trei concerte de la 8,9,10 și am fugit și la Atena la unu noaptea. Am câștigat 31.000 de euro într-o noapte”, și-a amintit cântărețul.

Citește și...