Mihai Trăistariu a recunoscut, în sfârșit! De ce nu poate avea o relație cu o femeie

Publicat: 16/01/2019 | 09:45

Prezent într-un platou de emisiune, Mihai Trăistariu a vorbit fără perdea despre viața amoroasă. La un moment dat, artistul a subliniat adevăratul motiv pentru care el nu poate avea o relație cu o femeie, de fapt. Mărturisirile cunoscutului cântăreț vin la câteva zile după ce s-a retras de la concursul muzical Eurovision.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat: ”Sunt îngrozit de moarte!”

Mihai Trăistariu a recunoscut, în sfârșit! De ce nu poate avea o relație cu o femeie

Ajuns la 39 de ani, împliniți chiar luna trecută, Mihai Trăistariu este un bărbat singur. Singur, însă dorit de multe doamne și domnișoare, conform declarațiilor sale făcute în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar. Mai mult, artistul a declarat că nu a găsit nicio femeie dispusă să își dorească o relație serioasă cu el, pentru că cele mai multe dintre acestea îl vor doar pentru o noapte fierbinte sau mai multe, iar el nu își dorește acest lucru.

“De ce nu m-am așezat la casa mea? Până și eu sunt surprins cumva pentru că mă plâng unora pentru că mi se pare că sunt superb ca om. Poate am făcut eu câteva greșeli, lăsând la o parte pozele acelea, ca om în general, sunt sufletist, darnic. N-am stat singur niciodată, nu-mi place singurătatea. Nu țin relații, probabil tocmai cumințenia astea le îndepărtează. Vor ceva mai zdravăn. N-am intrat în panică. Am avut o relație, a dispărut, nu sunt îndrăgostit. Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Îmi trimit multe poze, majoritatea, cred că 75% dintre fete nu vor decât sex. Nu mă tentează chestia asta, nu mă interesează curvăsăreala, nu-mi stă în fire, probabil moștenesc asta de la părinți, m-au educat în așa fel”, a declarat artistul în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Citește și: Mihai Trăistariu o comite din nou. S-a pozat gol pușcă, iar imaginile au ajuns pe internet

Citește și...