Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat: ”Sunt îngrozit de moarte!”

Publicat: 10/01/2019 | 17:45

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat! Artistul a mărturisit că este îngrozit atunci când se gândește la moarte.

Mihai Trăistariu are o teamă care nu îi dă pace. Artistului îi este extrem de frică de moarte și cea mai mare dorință a lui este să fie criogenat. Întrebat în cadrul unui interviu ce anume i-ar cere lui Moș Crăciun, Mihai Trăistariu a oferit un răspuns profund, legat de cea mai mare dorință a sa. (CITEȘTE ȘI: O ROMÂNCĂ ÎN CHILOȚI I-A STRICAT POZA LUI MIHAI TRĂISTARIU! A VRUT SĂ-ȘI POZEZE LENJERIA PE PLAJĂ, DAR „TANTI” A INTRAT ÎN CADRU)

„Să se adeverească faptul că, la un moment dat, moartea va fi învinsă de omenire și că vom trăi veșnic. Sunt obsedat de asta. Și vreau să mă criogenez. Costă 70.000 de euro. Sunt îngrozit de moarte. Visul meu e să mă criogenez și să mă trezesc peste 1.000 de ani”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit femeia.ro.

Mihai Trăistariu a avut o copilărie nefericită

Mihai Trăistariu a avut o copilărie extrem de nefericită. Artistul a rămas traumatizat din cauza certurilor, dar și a bătăilor din familie. Artistul a făcut niște dezvăluiti cutremurătoare de pe vremea în care era copil. Artistul a asistat la niște scene care l-au marcat pe viață. (VEZI ȘI: MIHAI TRĂISTARIU O COMITE DIN NOU. S-A POZAT GOL PUȘCĂ, IAR IMAGINILE AU AJUNS PE INTERNET)

„Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...