O româncă în chiloți i-a stricat poza lui Mihai Trăistariu! A vrut să-și pozeze lenjeria pe plajă, dar „tanti” a intrat în cadru

Publicat: 13/09/2018 | 19:12

Mihai Trăistariu a vrut să-și pozeze lenjeria intimă însă n-a avut noroc! Nu de alta, dar o româncă în chiloți i-a stricat fotografia ”mirifică”. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

Mihai Trăistariu a mers la mare pentru câteva zile ca să se relaxeze. Ei bine, artistul și-a luat slipii de baie și a stat liniștit pe șezlong pentru a avea un bronz ca-n reviste. Bineînțeles, Mihai Trăistariu a vrut să imortalizeze momentul de relaxare și a vrut să-și pozeze abdomenul, slipii de baie și piciorușele tonifiate. Numai că… a întâmpinat un obstacol! O doamnă i-a intrat în cadru și l-a tratat ”cu spatele”. (CITEȘTE ȘI: FEMEIA ALĂTURI DE CARE A PLECAT MIHAI TRĂISTARIU ÎN GRECIA: „NE-AM ARS TOATĂ ZIUA”)

O tanti i-a intrat în cadru lui Mihai Trăistariu

”Stăteam și eu la plajă azi ca tot omul și-a venit o tanti să-mi strice poza cu fundul ei grozav.”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Instagram. (SUPER OFERTĂ DE ANGAJARE)

Mihai Trăistariu a avut o copilărie nefericită

Mihai Trăistariu a făcut niște dezvăluiri cutremurătoare de pe vremea în care era copil. Artistul a asistat la niște scene care l-au marcat pe viață. Certurile, dar și bătăile din familie se pare că erau la ordinea zilei. Mihai Trăistariu a avut o relație defectuoasă cu tatăl său și nu a putut să vorbească niciodată deschis cu el. (VEZI ȘI: CE NOTĂ A LUAT MIHAI TRĂISTARIU LA MATEMATICĂ? ARTISTUL ȘI-A FĂCUT PUBLICĂ DIPLOMA DE BACALAUREAT: „PENTRU CURIOȘI…”)

”Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Citește și...