Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision: ”Nu mai am încredere în…”

Publicat: 13/01/2019 | 12:42

Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. În ciuda faptului că se afla printre semifinaliști, artistul a luat această decizie radicală din cauza unor motive incredibile. 

Mihai Trăistariu a spus mereu lucrurilor pe nume și așa a făcut și acum când și-a anunțat retragerea de la Eurovision. Artistul le-a dezvăluit fanilor motivele pentru care a luat această decizie radicală, în ciuda faptului că se afla printre semifinaliști. (CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU VREA SĂ FIE CRIOGENAT: ”SUNT ÎNGROZIT DE MOARTE!”)

”În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări.

Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale […]Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezinta multe ‘mistere’

Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook. (VEZI ȘI: O ROMÂNCĂ ÎN CHILOȚI I-A STRICAT POZA LUI MIHAI TRĂISTARIU! A VRUT SĂ-ȘI POZEZE LENJERIA PE PLAJĂ, DAR „TANTI” A INTRAT ÎN CADRU)

Mihai Trăistariu se retrage de la Eurovision

Din cele 126 de piese înscrise în concurs, 23 de melodii s-au calificat în semifinalele Selecției Naționale pentru Eurovision 2019. Dintre artiștii care își doresc să reprezinte România în finala de la Tel Aviv fac parte și cântăreți și trupe cunoscute publicului larg, precum Nicola, Mirela Vaida,  Mihai Trăistariu și Laura Bretan.

Citește și...